reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam
Tak jak myślałam cudem by było gdyby się udało za pierwszym razem.
@ przyszła punktualnie po 28 dniach.
No nic właśnie się zaopatrzyłam w testy owulacyjne na dwa najbliższe cykle i dalej próbujemy.
Przecież w końcu musi się udać!
Siwa84 gratulacje!:happy:
StorAnia bardzo fajna działeczka i te skalniaczki no i szopa też nieczego sobie bedziecie mieli co wspominać
Ja zmykam ogarnąć kuchnię po obiadku, ehhh ... marzy mi się jej remont, ale to kolejne marzenie do spełnienia, możeee kiedys się spełni

@siwa84 trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia, aż musiałam sie zalogować tak sie ucieszyłam, mam nadzieje, ze odczarujesz to forum a jak mąż to przyjął? z tego co pamiętam masz juz jedno dziecko? z Niemiec piszesz? wybierasz sie juz na wizytę, czy raczej czekasz na serduszkowa?
Dziękuję za miłe słowa. Mąż podobnie jak ja jeszcze się nie cieszy, bo już 2 razy ucieszylismy się za szybko mam nadzieję że tym razem się uda.
Tak zgadza się mieszkam w Niemczech i mam 7 letniego syna.
Oby teraz posypały się 2 kreski na wątku [emoji11][emoji10]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa gratulacje :) oby wszystko dobrze było.
Lanvin super łazienka też lubię taki styl
StorAnia działka super a sexszopa pierwsza klasa.

U mnie dziwnie. Dzisiaj 11/12 dpo. @ ma być w środę a ja już siedzę jak na szpilkach. Pobolewa mnie brzuch jak na @ i jedyne co jeszcze to czasem mi się robi niedobrze ale to też o niczym nie świadczy. Test leży w domu i kusi strasznie ale mam nadzieję że wytrzymam do środy i @ nie przyjdzie.
Czasem myślę że się mogło udać a czasem że napewno lipa.
Zaraz z młodą na dwór się wybieram to przynajmniej myśleć nie będę:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze pamiętam jeszcze rok temu czułam jakbym mieszkała w sklepach budowlanych jak byliśmy na tam co kilka dni. Teraz juz prawie wszystko w mieszkaniu mamy zrobione ale ze mąż robi wszystko sam to trochę mu schodzi :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No to rozumiesz o co chodzi :) my niestety sami nie robimy, mamy mieszkanie od dewelopera, więc wolimy zapłacić komuś, kto się na tym zna. Początkowo miałam ambicje położyć panele i pomalować ściany, ale trzeba je jednak podwójnie wygladzic, więc nie chcę tego na pierwszy raz robić sama. Czekam tylko na te klucze i chce w końcu się wprowadzić i mieć temat z głowy.

Witam niedzielnie :)

@Lanvin ładna łazienka, zazdroszczę że tak wszystko po swojemu możesz robić, ja planuje remont a raczej odświeżenie chociaż marzy mi się.nowa kuchnia i łazienka to kasy zawsze brak

Ja też właśnie leżę z książką póki młody śpi a potem muszę wydać obiad @)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbyśmy mieszkanie z rynku wtórnego kupili, to pewnie póki co kuchni byśmy nie odświeżali, a tak wyboru nie ma, wszystko lecimy od nowa :)

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie i gratuluję [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry