gabrika
Fanka BB :)
@gabrika, no właśnie, cieszę się, że wróciłaś widzę, że post, który wcześniej napisałam się nie dodał, a to raczej epopeja była i się nie dodało chcecie przed wakacjami się jednak starać, czy nie? Prawda jest taka, że jak coś ma się stać, to się stanie, czy będziesz zagranicą, czy nie, tak mi się wydaje
Ciekawe co tam w tej epopeji zwarłaś
Póki co czekam na @, powinna przyjść do końca maja. Myślę, że jeśli tylko @ przyjdzie, to będziemy się starać także przed wakacjami, w sensie w czerwcu. Wakacje mamy zaplanowane na ostatnie 2 tygodnie czerwca, więc nawet jeżeli się uda, to nie będę nic na ten temat wiedzieć, bo będzie za wcześnie... Na serio wrzucam na luz... uważam, że z jakiegoś powodu poprzednia ciąża miała się nie udać i kropka. Kolejna ciąża przyjdzie w odpowiednim momencie, bez względu na to czy ją zaplanujemy, czy nie.
Myślę więc, że jeżeli zajdę w ciąże i ta ciąża będzie zdrowa to czy polecimy, czy nie to nic jej nie zaszkodzi. A jeżeli będzie miało się stać to i tak się stanie (tak jak piszesz) nawet jak będę w domu... I wtedy będę się martwić i starać rozwikłać tę "nieprzyjemną zagadkę".
A co u Ciebie?
@Wonderful : Kraków to moje ukochane miasto, mieszkam tu od urodzenia i za nic bym się nie wyprowadziła dalej niż 50 km A co do Pragi, to mam sentyment do tego miasta - chętnie bym tam wróciła