reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika, no właśnie, cieszę się, że wróciłaś :) widzę, że post, który wcześniej napisałam się nie dodał, a to raczej epopeja była i się nie dodało :( chcecie przed wakacjami się jednak starać, czy nie? Prawda jest taka, że jak coś ma się stać, to się stanie, czy będziesz zagranicą, czy nie, tak mi się wydaje :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ciekawe co tam w tej epopeji zwarłaś :)
Póki co czekam na @, powinna przyjść do końca maja. Myślę, że jeśli tylko @ przyjdzie, to będziemy się starać także przed wakacjami, w sensie w czerwcu. Wakacje mamy zaplanowane na ostatnie 2 tygodnie czerwca, więc nawet jeżeli się uda, to nie będę nic na ten temat wiedzieć, bo będzie za wcześnie... Na serio wrzucam na luz... uważam, że z jakiegoś powodu poprzednia ciąża miała się nie udać i kropka. Kolejna ciąża przyjdzie w odpowiednim momencie, bez względu na to czy ją zaplanujemy, czy nie.

Myślę więc, że jeżeli zajdę w ciąże i ta ciąża będzie zdrowa to czy polecimy, czy nie to nic jej nie zaszkodzi. A jeżeli będzie miało się stać to i tak się stanie (tak jak piszesz) nawet jak będę w domu... I wtedy będę się martwić i starać rozwikłać tę "nieprzyjemną zagadkę".

A co u Ciebie? :)

@Wonderful : Kraków to moje ukochane miasto, mieszkam tu od urodzenia i za nic bym się nie wyprowadziła dalej niż 50 km :p A co do Pragi, to mam sentyment do tego miasta - chętnie bym tam wróciła :)

reklama
Zobacz załącznik 805088 Witam z ranka moje kochane kolezanki ...:happy:
W końcu powróciła do mnie ladna sloneczna pogoda dość juz tego deszczu by bylo za dlugo trwala ta ponura wredna pogoda ja to deszcz tak lubie jak widok swojej @@@ w terminie :laugh2::laugh2:
@StorAnia podzielam zdanie kolezanek wyżej ze byc moze jest to plamienie okoloowulacyjne moje kolezanka tak miala twierdzila wtedy ze ulatwilo jej to poczecie maluszka ale jak i dlaczego nie wiem bo ja zawsze ciemna w tych sprawach bylam :happy:
:-p
U mnie dzis 26dc zblizam sie do terminu mojej ukochanej @@@ z którą tak ciężko mi sie rozstać a reczej jej ze mną:-p:laugh2:
Ktora testuje na dniach przyznac się @siwa84 ,@ketsurui ,@Docia1975, @Wonderful :happy:;-) ;) &&&&& trzymam za Was dziewczyny niech moc plemnika będzie z Wami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
@AsiaPo89 witaj w naszych skromnych progach z nami bedzie ci raźniej życzę krotkich staranek w ktorych może pomogą ci nasze wszystkie &&&&& trzymane za Ciebie tak jak i za każdą z Nas ...nie ktorym pomagają:-D
Ja testuje jutro

@Lanvin weź mnie nawet nie załamuj że owu mogło nie być...[emoji15] kurde, ale wszystko mi się składało, nawet to kurze jajo [emoji19] A cykl bezowu może tak wyglądać? Chyba pogoogluje inne wykresy... [emoji20]

@marc [emoji33] [emoji33] ja pojęcia nie mam co to może być... daj znać później co powiedział lekarz.

@Wonderful ale pięknie [emoji7] [emoji7] Praga przecudowne miasto, ale Kraków w moim sercu zawsze na podium [emoji179] [emoji175] [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Kraków - także moje miasto ;) nigdzie indziej powietrze tak cudownie nie chrzęści w zębach...:D
nie no a tak serio to też sobie nie wyobrażam mieszkać nigdzie indziej, choć Sopot jest u mnie na drugim miejscu ;)
No przy wjeżdzie do Krakowa smog był odczuwalny, w samym centrum już nie tak, nawet się nie zwracało na to uwagi :)

Kraków - także moje miasto ;) nigdzie indziej powietrze tak cudownie nie chrzęści w zębach...:D
nie no a tak serio to też sobie nie wyobrażam mieszkać nigdzie indziej, choć Sopot jest u mnie na drugim miejscu ;)

No tak... to akurat mnie bardzo denerwuje i dlatego jak tylko uzbieramy kasę, to się wyprowadzimy "pod miasto", zawsze to chociaż w lecie lepsze powietrze.

@gabrika W wielu podmiejskich miejscowościach niestety jest jeszcze gorzej (ale tak jak mówisz - głównie zimą). Moje dalekosiężne plany też opierają się na domku pod miastem. Zwłaszcza, że wychowywałam się przez 10 lat na wsi i miejski huk za oknem mnie niemiłosiernie drażni.

reklama
Do góry