reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oczekiwanie, mowilam Ci[emoji23][emoji23] dasz rade, po założeniu jest najgorzej. Te kilka dni przetrwasz, nakładaj ten wosk na wszystkie zamki zeby uchronić dziąsła. Ja mialam jeszcze drugi kryzys bo po 2 miesiącach mialam jeszcze czwórki wyrywane to wtedy cierpiałam i to przesuwanie bolało, zeby sie ruszały, ze mialam wrażenie ze mi wypadna[emoji15] a teraz spoko, szpary po tych czwórkach sie praktycznie zamknęły wiec najgorsze za mna. Ja brałam przeciwbólowe, mocne nawet.

Renia, pięknie sie uczysz[emoji106][emoji16]

Pyzunia, wiem kochana, pamietam[emoji9][emoji9][emoji9]dobrze słyszeć ze wracasz do starań, bedzie dobrze wszystko.

Lecę do lekarza za 2h.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Czekamy na wieści!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane nie mam czasu ostatnio aby Was czytac regularnie ale staram sjs chociaz raz dziennie wejsc na staraczki. Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i caly czas trzymam kciuki za reszte [emoji108] mam pytanko do kobietek, ktore biora badz braly donga. Biore go 1 miesiac i robie testy owu aby po owu przestac brac jak na zaleceniu, ale test wyszedl mi niby mocny 2 dni temu a teraz wczoraj i dzis bladzioch.... Mam 17 dc a teoretycznie owu mam wedlug kalendarzyka 22 i nie wiem czy mam brac do 22 czy juz zaprzestac? Jak sadzicie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

sto lat sto lat niech zyje zyje nam :) :-) :):-) :):-) :)

hahahah dobre
No My wolimy troche ciezsze klimaty i disco polo jakos nie bardzo lubimy ale na imprezach rodzinnych gdzies tam zawsze leci i jakos umiem przy tym sie bawic. Mlody tez czasami zalapie chodzi i spiewa i nie sadze zeby przez to mu sie cos stalo :)

hahahaha jak fajnie :)

no to jakis masz malo ogarnietych rodzicow , ja na koniec kupilam 4 bombonierki (bo pani pomocy tez dalam) bo moim zdaniem tak powinno byc i juz :)

witamy :)

Mało ogarnięci to fakt :-)

A moim zdaniem pani pomoc jest tak samo ważna jak P. Nauczycielka :-) czasem tyle roboty odwalają, ze pełen podziw i szacun

A moim zdaniem pani pomoc jest tak samo ważna jak P. Nauczycielka :-) czasem tyle roboty odwalają, ze pełen podziw i szacun

No wlasnie tez tak mysle, po za tym mlody tak samo ją lubi jak pozostale panie :) no i nie wiem nawet jakbym miala mu wytlumaczyc ze tamtej pani to sie nie daje?! Jak wszystkim to wszystkim a ja i tak podziwiam ze one ogarniaja te dzieciaki :)

@judytka777 spełnienia marzeń! :)

Ja disco polo słucham głównie na weselach/imprezach ale mam "swój" przebój i to właśnie oczy zielone :laugh2:
@Lanvin sądzę, że nie ma co popadać w skrajności. Jednak z tego co Cię "znam" jesteś bardzo rozsądną i zrównoważoną mamą :)

U mnie czekanie na @ Ma przyjść sobota/niedziela. Brzuch i jajniki kłują i pobolewają ale to żadna oznaka Nie czuje żeby się udało.
Przyszedł dzisiaj do mnie nowy termometr - polecany przez Was Microlife (nie mogę się doczekać aż to użyje :laugh2:) I kolejne opakowanie donga :)

@cheebay powodzenia na wizycie :)

@MoKa trzymam kciuki :)

Ledwo Was dziś nadrobiłam po całym dniu i oczywiście zapomniałam co i komu miała odpisać :)
Jak ja się cieszę, że już zaraz długi weekend :D :D

Hey dziewczyny!

Wybaczcie że Was nie nadrobię ale wpadłam tylko tak na szybko. Zaraz mykam do wyra bo jutro znowu o 4:50 pobudka i kolejny ciężki dzień w robocie :(

Niestety dwóch kresek nie będzie :( Dziś przed 18-stą nawiedziła mnie @

Kolejna @ wypada na 24 maja....więc między 3 a 11 maja będziemy intensywnie z M. pracować nad trzecim potomkiem.....

Zmykam spać.....Wpadnę do Was 1 maja

Spokojnej nocy Wam życzę

Aaaaaaa powiedzcie mi....czy np. lekarz ginekolog robiąc usg dopochwowe będzie w stanie stwierdzić czy jestem przed owu czy w trakcie lub po? Bo mimo braku dwóch kresek zapisałam się do ginki na wizytę.....tak żeby chociaż sprawdzić czy wsio jest ze mną oki.

No wlasnie tez tak mysle, po za tym mlody tak samo ją lubi jak pozostale panie :) no i nie wiem nawet jakbym miala mu wytlumaczyc ze tamtej pani to sie nie daje?! Jak wszystkim to wszystkim a ja i tak podziwiam ze one ogarniaja te dzieciaki :)

Dokładnie.. tak :-) tym bardziej, ze rodzice nawet nie wiem co myślą, ze one sa gorsze czy co? Czasem mi głupio za rodziców - naprawde.... bo niektórzy traktują je jak przezroczyste osoby , a wiem to z obserwacji bo my tworzymy przyjaźnie :-) naprawde przynajmniej ja ze swoją pomocą jesteśmy zżyte :-)

@oczekiwanie jak zostaniesz alkoholikiem to mogę ci towarzyszyć w piciu likieru i wina [emoji23]

@martini6 jak testy owu negatywne to może nie bierz już. Chociaż kiedyś @gabrika wrzucala link do forum na ten temat i kilka dziewczyn tam pisało, że zaszło biorąc 1 tabletkę do 8-9 dpo. Ponoć nie szkodzi a może pomóc [emoji6]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Hey dziewczyny!

Wybaczcie że Was nie nadrobię ale wpadłam tylko tak na szybko. Zaraz mykam do wyra bo jutro znowu o 4:50 pobudka i kolejny ciężki dzień w robocie :(

Niestety dwóch kresek nie będzie :( Dziś przed 18-stą nawiedziła mnie @

Kolejna @ wypada na 24 maja....więc między 3 a 11 maja będziemy intensywnie z M. pracować nad trzecim potomkiem.....

Zmykam spać.....Wpadnę do Was 1 maja

Spokojnej nocy Wam życzę

Aaaaaaa powiedzcie mi....czy np. lekarz ginekolog robiąc usg dopochwowe będzie w stanie stwierdzić czy jestem przed owu czy w trakcie lub po? Bo mimo braku dwóch kresek zapisałam się do ginki na wizytę.....tak żeby chociaż sprawdzić czy wsio jest ze mną oki.
Tak powie

reklama
Trochę Cie nie było :) A wiesz kiedy miałaś owu??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Prawdę mówiąc to jakoś ostatnio nic nie czułam, w ogóle już któryś cykl, ani śluzu jakiegoś płodnego jak to kiedyś bywało ani libido.... Może to dlatego że mam od miesiąca złamana rękę i to trochę mnie dobilo, a może coś ze mną nie tak... Ostatni cykl był ładny 28 dni, dzisiaj 31 i @ niet.

Do góry