reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje Kochane :-*
Miałam, ale z każdym dniem jednak oczekuje @ :-) po prostu nie jest to łatwe :p

Dzisiaj widziałam na fb jak jakaś podła matka majdala na wszystkie strony niemowlakiem :-( okrucieństwo - podłość nie ma słów na to :-(
Moze widzieliście ?

Nawet na wykresie widać góry doliny :-)
marc u mnie tez 24 dc u Ciebie ta temp wysoko :)

reklama
Witam was w ten brzydki pochmurny dzień.aż nic się nie chce.

4dc [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja tez mam 4 dc dziś.idziemy łeb w łeb ;)

musze sie pochwalic ze dzis obchodzę 31 urodzinki:)imprezy żadnej nie robię.wieczorem idę sobie na tance latino ale Zumba i juz:)napije się sama piwka wieczorem(bo moj mąż nie pije) i taka impreza:-D
Miłego dnia kochane.trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie buzki

musze sie pochwalic ze dzis obchodzę 31 urodzinki:)imprezy żadnej nie robię.wieczorem idę sobie na tance latino ale Zumba i juz:)napije się sama piwka wieczorem(bo moj mąż nie pije) i taka impreza:-D
Wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń :)

Ale fajnie, gdzie byliście? :) my jedziemy dopiero 23 lipca do Pobierowa ze znajomymi :) a co do @ to luz, dla mnie lepiej, i tak chciałam 2018 :)

W owu jest niższa, a dzień po owu skacze. Jak utrzyma się 3 dni, to owu była :) Wy z zabezpieczeniem wczoraj? :)

Nie no, jak ja chodziłam do przedszkola to Panie dostawaly prezenty, nie pamiętam czy żelazko dostały, czy co to było, ale jakiś mały sprzęt, więc wypada coś kupić za te cztery lata, ale 5 stów to przegięcie :)

Ok już mam odpowiedź na powyższe pytanie [emoji12]

Bardzo dobrze, że zbalamucil! Dzisiaj Ty jego weź [emoji3]

Właśnie miałam pytać :) ja wczoraj z dietą do południa ok, ale po południu już gorzej :( po zebraniu szliśmy do kina na Dzieciak rządzi - nagroda za spanie u siebie, więc musiałam jakąś bułkę zjeść i kupiliśmy popcorn karmelowy, bo mały chciał. Wyrzuty sumienia max :(

Tylko ja pewnie będę miała owu dużo później, niż Ty [emoji12] u Ciebie w którym dc powinna być??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dokładnie z zabezpieczeniem [emoji6] zapisuje w razie gdyby znowu mi wspominał z miesiąc nie było przytulanek [emoji23]
Ja się trzymam diety raczej tylko widzę że jak mam wolne to brakuje mi tego memlania buzia [emoji23] zobaczymy co to będzie z waga [emoji6]

A tempke zaczynam mierzyć podgladowo jak to u mnie się wyglada cykl. I od następnego cyklu będzie od początku. Już mam nawyk 7 rano pobudka i od razu termometr w psioche [emoji23] tylko jak mąż w domu będzie rano to będę musiała iść do kibelka [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ja pewnie będę miała owu dużo później, niż Ty [emoji12] u Ciebie w którym dc powinna być??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Niby ma być 5 maja ale ja jestem przekonana, że przy zastrzykach to się przyśpieszy wszystko i będzie już 1 lub 2 maja. Wczoraj pęcherzyki miały 10 mm - jeśli liczyć, że będą rosły książkowo 2 mm na dobę to w 10 dc już będą miały 20 mm a więc będą idealne, żeby im strzelić zastrzykiem na pęknięcie - tak myślę, ale okaże się w sobotę na USG jak im tam idzie :)

Sto lat, sto lat!!!!! I wsZystkiego najwspanialszego i kopniaków pod serduchem [emoji11] [emoji110] [emoji259] [emoji253] [emoji322] [emoji322] [emoji324] [emoji188] [emoji484]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

[emoji512] [emoji512] [emoji512]

@M2b u nas akurat to ja używam argumentu z przytulankami. Jak mi mówi że ostatnio przecież było, to mówię że chyba nie ze mną. I macham mu kalendarzem pod nosem [emoji23] A jak mi dzwoni budzik to już wie i od razu podaje mi termometr[emoji23] chociaż ostatnio mierze w łazience bo zaczął się smiac że mi psiocha pika [emoji1] A jak wraca z pracy to tylko teksty "no i jak tam temperaturka na dole?" Walnąć w łeb to mało [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

reklama
Do góry