Spark
Fanka BB :)
Orzechy najlepiej brazylijskie, ale inne też są okŻywy? dziękuję za rady
Kocham Was!!!! Wszystkie!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Orzechy najlepiej brazylijskie, ale inne też są okŻywy? dziękuję za rady
Kocham Was!!!! Wszystkie!
Polecam diete pod io, pco i hashi ja 3 miesiące na diecie i z dongiem i po 3 latach ciąża, a wyniki io dużo lepszeDostałam dietę i trochę leków - diagnoza Io, pco, hashi. Mam zrobić mutacje. Może coś z tego będzie... Póki co recepty są na 4mce,mam wrócić w ciąży [emoji6]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz jakąś dietę pod to wszystko razem???[emoji4]. Dajesz mi nadzieję kochana!Polecam diete pod io, pco i hashi ja 3 miesiące na diecie i z dongiem i po 3 latach ciąża, a wyniki io dużo lepsze
Zgadza sięIlawa też piękne miasto [emoji173] lubie tam jeździć latem bo jest tak ślicznie [emoji173] [emoji173] I czegóż chcieć więcej? [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja hashi nie mam, ale dietę pod io i pcos miałam moja dietetyczka sama miała pco i hashi także wiedziałam, że się naa tym znaA masz jakąś dietę pod to wszystko razem???[emoji4]. Dajesz mi nadzieję kochana!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, a gdzie ją znalazłaś? Ja muszę spotkać się z dobrym dietetykiem żeby w paranoje nie wpaść z tym co mogę a czego nieJa hashi nie mam, ale dietę pod io i pcos miałam moja dietetyczka sama miała pco i hashi także wiedziałam, że się naa tym zna
Śniłas mi się dzisiaj. Jechaliśmy do kina autobusem mówiłam trzeba zrobić zdjęcie i pokazać na staraczkach że się widzieliśmy[emoji2]To blisko mnie ja jestem z Iławy a raczej kilometr od niej też mieszkam w domku mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom