reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dziewczyny bardzo dziękuję Wam za poprawienie humoru - poprawiam koronę, wypinam cycki i walczę dalej o swoje marzenie a nam wszystkim życzę cobyśmy były tak płodne jak mój przydomowy warzywniak :D
18119882_1433932363312821_2087868659_o.jpg
18143052_1433932006646190_2121859618_n.jpg

Załączniki

• 18143052_1433932006646190_2121859618_n.jpg
    18143052_1433932006646190_2121859618_n.jpg
    118 KB · Wyświetleń: 323
  • 18119882_1433932363312821_2087868659_o.jpg
    18119882_1433932363312821_2087868659_o.jpg
    258,9 KB · Wyświetleń: 308
Hej dziewczyny, czy można się przyłączyć do starań o dzidziusia w tym roku. Ja zaczęłam już pod koniec ubiegłego. Niestety u mnie nie wszystkie cykle dają mi szansę narzeczony za granicą i nie zawsze może wrócić, więc dopiero 3 cykle starań za nami bezskutecznych. Obecny cykl też stracony, A w następnym zaczynamy z lekami CLO+ Duphaston. Dodam, że jestem po 2 poronieniach i potem cudowny synio urodzony przedwcześnie, tylko z innym partnerem. A teraz zaczynam walkę jakby od nowa.

W niedziele rano po torty jeszcze jechałam jak wszyscy spali , dzwonie do mojego M zeby zszedł i mi pomógł je przyniesc na gore a ten ze dopiero wstał i ze moge oblecieć dwa razy... ah brak slow

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
No to faktycznie się nie popisał . Współczuję .
Pisałam o grupie RB - rodzicielstwo bliskości. Założenie spoko, ale jak czytam czasami co dziewczyny tam piszą, to mi ręce opadają. Wczoraj chyba właśnie był post o sprzątaniu i część osób pisała, że 2 letnie dziecko ABSOLUTNIE nie powinno sprzątać, później ogólnie o sprzątaniu - jak nie chce sprzątać, to my to powinnyśmy robić :| Bo w przeciwnym razie to zmuszanie i "to nie jest rb". Ręce mi opadły, uznałam że w takim razie ja się tam nie wypowiadam, bo to nie ma sensu, jeszcze się okaże, że jestem tyranem dla mojego syna i go nie kocham :|

A ja chcę, żeby moje dziecko miało obowiązki od początku, niech wie, że życie nie składa się tylko z zabawy. Jak pójdzie do szkoły i nie będzie chciał odrabiać lekcji, to mam mu powiedzieć "dobrze, nie chcesz to nie rób?", bo inaczej będę go zmuszać? Bez jaj... Jak odloży zabawki na miejscu, powyciera kurze, odkurzy pokój, albo odniesie talerz po jedzeniu, to nie umrze od tego :| Później mamy takich maminsynków, których mamusie za wszystko wyręczają...
Nasz też wszystko musi robić, nauczony od małego, więc rzadko trzeba go upominac. A kocham go najmocniej na świecie
Starczy kochana starczy
emoji8.png

Nie słyszałam o kermazycie. Chciałabym ten dom postawić póki tata jeszcze jest na chodzie bo nas nie ma w Polsce tata by mógł dogladac budowy. Już mi się śni po nocach te spokojne wieczory z mężem, z dziećmi psy koty kurki kozy
emoji1.png
I ten nasz piękny domek
emoji173.png
emoji173.png
ale to takie odległe marzenie. Zawsze chciałam mieć przynajmniej 3 dzieci ale teraz się boję że nie będę miała w ogóle ani jednego
emoji20.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No co wy kobietki dzisiaj tak narzekacie, szybko proszę przestać, każda się doczeka
@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Anik
hejka, wpadam tylko na chwilke dac znac, ze poki co w 9dpo test negatywny ;)
ale jeszcze kilka dni do @ wiec nadzieja jest :)
Kciuki dalej zacisniete
Pięknie my z mężem chcemy większe z piwnica
emoji1.png

Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba
emoji6.png

Okolice Ostródy
emoji6.png

emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
mi też się narazie marzy ten domek
emoji6.png
pola jest dużo
emoji5.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My kończymy właśnie parterowke, projekt sasza II. Trochę pozmieniany, ale jest super.
Pisałam, że dopadł mnie katar a później odebralam też młodego z przedszkola z gorączka i gilami do pasa. Rozłożyło go w 5 minut. Tragedia.

reklama
Hej dziewczyny, czy można się przyłączyć do starań o dzidziusia w tym roku. Ja zaczęłam już pod koniec ubiegłego. Niestety u mnie nie wszystkie cykle dają mi szansę narzeczony za granicą i nie zawsze może wrócić, więc dopiero 3 cykle starań za nami bezskutecznych. Obecny cykl też stracony, A w następnym zaczynamy z lekami CLO+ Duphaston. Dodam, że jestem po 2 poronieniach i potem cudowny synio urodzony przedwcześnie, tylko z innym partnerem. A teraz zaczynam walkę jakby od nowa.

Witaj i powodzenia :)

@renia200 współczuję strasznie sytuacji z mężem. Przykro Mi, że tak się zachował.

@M2b cudny widok! Nic tylko się budować :)

@StorAnia Trzymam kciuki za owocne starania! ✊ :)

My też nosimy się z zamiarem budowy. Teraz mieszkamy u teściów. Jak mi się marzy własny dom!

@Lanvin popieram Cię w 100% Już od małego dziecko powinno mieć jakieś obowiązki :)

@bertha Trzymam kciuki za kolejny test! :)

Mnie już brzuch pobolewa na krwawka. Więc czekam, prawdopodobnie będzie w niedzielę.

Do góry