reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak sobie myślę, że my to i tak mamy szczęście, że żyjemy w takich czasach. Moja mama mi się ostatnio zwierzyła, że poroniła 4 ciąże w tym jedno urodziła w 7 miesiącu no i bidulek odszedł. Z tego co mi opowiadała to nigdy nie miała robionych żadnych badań, o usg to zapomnijmy wogole. Raz w miesiącu do lekarza, dwa palce włożył i po badaniu, szok nie? Teraz to nie do pomyślenia!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
O matko, teraz cieżko to sobie w ogóle wyobrazić.

reklama
Dziewczyny nie nadrobie miałam odpisać niektórym ale po prostu już zapomniałam co i komu miałam napisać [emoji58]
Witam niedzielne. U nas dziś piękna pogoda z mężem się na randkę na spacer umówiliśmy potem zakupy [emoji4] od następnego cyklu zaczynam temperaturę mierzyć. Termometr mi wczoraj przyszedł a dziś wolne i mi się pospalo, więc już bez sensu tak zaczynać od 6dc [emoji4]

@Lanvin niee taki wykres obiecujący
@Flower tak mi Przykro

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry pomysł! Jaki plan na randkę?

Kochana, u mnie widocznie to nie był właściwy moment i tyle. Tylko trochę się martwię, bo 4 dzień boli mnie brzuch i jest mi niedobrze, boję się, że jakiś torbiel mi rośnie, albo inne cholerstwo.

Mój m wziął test i mówi że tam jest minimalny cień, mi rano się wydawało że coś tam widzę ale to 5 rano i myślałam że po prostu chce to tam widzieć, a teraz on mi znów dał iskre nadziei :-/

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Pokaż!!

@Lanvin szkoda, ze tą temp spadła. Ale cieszę się, ze się nie poddajesz. Tak trzymaj :* będzie dobrze :* musi być.
Musi [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Spark to ja pewnie cos pomieszalam mi ginekolog mówiła ze ciąża jest wczesna to nie to co trzeba uznalam za wielkość. Ja staram się nie porównywać nie czytać co ile powinno być mi lekarz mówiła ze na ten etap jest jak ma być ale ziarnko nie pokoju będzie zawsze

reklama
Do góry