reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczyny jestem nowa i może mnie przygarniecie :)
Mam na imię Monika i postanowiłam że od 40-ki zacznę starania o jeszcze jedno dziecko. Od tego czasu minęło już 1,5 roku i nic .....
Zmieniłam lekarza w styczniu i badania też mamy dobre więc nie ma przeciwwskazań ale jakoś nie wychodzi :(
Dałam sobie czas do końca roku bo potem już będę za stara i odpuszczam.
Liczę na to że może jednak się uda w koncu czytając Wasz wątek zdarzały się takie cuda :)

Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za małe fasolki
Witam życzę Tobie powodzenia. Podziwiam za taką decyzję[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dobra dziewczyny wstąpiła we mnie z rana nowa pozytywna energia :-) :) postanowiłam się nią podzielić wiec z Wami.
Na problemy trzeba czasami popatrzeć z innej perspektywy i tak sobie wczoraj późno w nocy popatrzyłam i dziś się tego trzymam.
Nie mogę myśleć, że staram się od 16 miesięcy bo przed laparoskopią i naprawieniem tego wszystkiego co się tam podziało to po prostu nie było fizycznej możliwości ciąży. Podchodzę więc do tego tak, że staram się dopiero od czasu ostatniej operacji - czyli jak na razie tylko dwa cykle nieudane, więc nie jest źle :cool2: a IUI jest potrzebna tylko dlatego, że wredne zrosty po pół roku potrafią wrócić więc trzeba się śpieszyć i pomóc organizmowi :tak: No i tego będę się trzymać!!!!!! Wy też dziewczyny bądźcie dzielne - kto da radę jak nie my!
Staram się pominąć fakt, że wkurza mnie to brązowe plamienie, które wciąż trwa a małpa ma przyjść zgodnie z planem za 4 dni :growl: i fakt, że biegam co godzinę do WC sprawdzać czy nie przyszła i siusiać (chyba przeziębiłam pęcherz bo od wczoraj sikam co chwilę).
Uffff... sorry musiałam się wystukać na klawiaturze bo nikt tak mnie nie zrozumie jak Wy :wink:

Kurczę, tyle przeszłaś! Zuch dziewczyna, będzie dobrze!! [emoji106][emoji123][emoji110]️

[emoji64]

Witam nowa staraczke. Ile u ciebie trwa te plamienie? Ja miałam wczoraj. Moja @termin za 5 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już w sumie czwarty dzień, wczoraj ostatni raz brałam lutagen bo miałam go brać do 25 dnia cyklu. Cykle mam średnio 29 dniowe tak więc za 4 dni powinna być wredota. Myślałam, że po CLO małpa przyjdzie wcześniej (bo wielu osobom skraca się cykl) dlatego myślałam, że po 2 dniach brązowego plamienia będzie małpa ale na razie nie ma więc czekam...

Dzień dobry dziewczęta! Ja mam jutro dostać @ i wolałabym żeby to już to cyk cyk i znów będzie nowa nadzieja! Mam takie pytanko, walić będę prosto z mostu... Jak u was z seksem oralnym podczas starań? Bo gdzieś wyczytałam, że ślina wybija plemniki [emoji33][emoji33] a moj współmałżonek sobie nie wyobraża żeby nie było chociaż trochę [emoji848]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny leżę zdolowana pod kołdra i nie chce mi się wychodzić!

W nocy zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny tak bardzo się ucieszylam i m też ale jakoś nie mogłam uwierzyć w to szczęście no i się obudziłam :'(

Dzisiaj mam termin @ jeszcze nie ma, a żeby nie obsikac za dużo kasy to nie kupiłam testu ;-) ale jak się obudziłam po tym śnie wygrzebalam w łazience jakiś test paskowy. Nie pamiętam jak wyglądał kiedyś ale wydaje mi się że z tym było coś nie tak bo w miejscu gdzie powinna pojawiać się kreska ciążowa to już od razu była kreska niebieska :-S chyba moja szafka jest "przeciążona" :-D :p ;-) no oczywiście zrobiłam test i wyszła tylko ta kreska testowa, więc wróciłam do łóżka i złapalam doła :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyślij m po porządny test i jutro sikaj .

Dzień dobry dziewczęta! Ja mam jutro dostać @ i wolałabym żeby to już to cyk cyk i znów będzie nowa nadzieja! Mam takie pytanko, walić będę prosto z mostu... Jak u was z seksem oralnym podczas starań? Bo gdzieś wyczytałam, że ślina wybija plemniki [emoji33][emoji33] a moj współmałżonek sobie nie wyobraża żeby nie było chociaż trochę [emoji848]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za jutro. Co do seksu oralnego... kurde nigdy nie słyszałam, żeby ślina wybijała plemniki. Tak mi się wydaje, że generalnie jak są wystrzeliwane to chyba ta ślina ich nie dosięgnie jednak... ale nie wiem...

Spark :) wszystko przebadane i wszystko jest ok :)
Tylko chyba głową z racji wieku się buntuje :(
Mamy już 15 letniego syna ale chciałabym jeszcze mała dziewczynkę do kompletu :)

Ja ostatnio po chwili zwątpienia i godzinach płaczu kupiłam nam bilety na listopad do Tajlandii bo jak tak dalej będzie to przecież do końca roku i tak nie będę w ciąży:( już sama czasem wątpię że się uda.

Trzymam kciuki za jutro. Co do seksu oralnego... kurde nigdy nie słyszałam, żeby ślina wybijała plemniki. Tak mi się wydaje, że generalnie jak są wystrzeliwane to chyba ta ślina ich nie dosięgnie jednak... ale nie wiem...

Tez mi się wydaje, że to już przesada a poza tym mam to:
1492852041-aaaaaa.jpeg
1492852048-aaaaaa.jpeg

Ktoś próbował? Niby jak conceive plus, tylko ze Bio ;)

[emoji64]

reklama
Cześć dziewczyny leżę zdolowana pod kołdra i nie chce mi się wychodzić!

W nocy zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny tak bardzo się ucieszylam i m też ale jakoś nie mogłam uwierzyć w to szczęście no i się obudziłam :'(

Dzisiaj mam termin @ jeszcze nie ma, a żeby nie obsikac za dużo kasy to nie kupiłam testu ;-) ale jak się obudziłam po tym śnie wygrzebalam w łazience jakiś test paskowy. Nie pamiętam jak wyglądał kiedyś ale wydaje mi się że z tym było coś nie tak bo w miejscu gdzie powinna pojawiać się kreska ciążowa to już od razu była kreska niebieska :-S chyba moja szafka jest "przeciążona" :-D :p ;-) no oczywiście zrobiłam test i wyszła tylko ta kreska testowa, więc wróciłam do łóżka i złapalam doła :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyślij m po porządny test i jutro sikaj .

Do góry