reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hej dziewczyny.
@Bulbasek piękny brzuszek!!gratuluje:)
@mfifi04 ja też widzę kreseczkę.dziwna trochę ale oby to było to.trzymam kciuki i czekam na wieczorny test?a ile jesteś po owulacji?
@Lui :) widzę cień!!powtórz może jutro z rana?ale po cichu można gratulować.jaki termin @?

witam nowe staraczki. ostatnio kilka ich doszło.powodzenia życzę dziewczyny.
@Lanvin pytałaś o to gdzie mieszkam tzn gdzie mam remont.mieszkam w mieszkaniu ok 62 m kwadratowe ale dzielimy chłopakom pokój na dwa oddzielne bo mieli jeden wspólny 30 m a teraz będą mieć oddzielnie:)

hej dziewczyny.
@mfifi04 ja też widzę kreseczkę.dziwna trochę ale oby to było to.trzymam kciuki i czekam na wieczorny test?a ile jesteś po owulacji?
@Lui :) widzę cień!!powtórz może jutro z rana?ale po cichu można gratulować.jaki termin @?

@Lanvin pytałaś o to gdzie mieszkam tzn gdzie mam remont.mieszkam w mieszkaniu ok 62 m kwadratowe ale dzielimy chłopakom pokój na dwa oddzielne bo mieli jeden wspólny 30 m a teraz będą mieć oddzielnie:)
10 dni po owulacji

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 widzę kreske i to dość wyraźną [emoji4] ,a z tego co pamiętam to ty jeszcze kilka dni przed @ . Zrób kolejny test koniecznie i trzymam [emoji110].Może faktycznie coś w tym jest ,ze styczeń jest twój [emoji4][emoji4][emoji4]. Musi być dobrze [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny.

Dziękuję powodzenie na pewno się przyda pozdrawiam wszystkie staraczki i oby już niedługo na tym forum 2 kreseczki wysypaly jak grzyby po deszczu ☺

@mfifi04 test rozlany, ale kreche widać. Rób kolejny :) czekamy :)

A w załączniku MY :)
Cudo [emoji7][emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry