reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie się okres chyba kończy. Jeszcze 3 dniowego okresu nigdy nie miałam. Może tak po poronieniu jest [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kto wie...ja bym się cieszyła, że mam krótki okres :) Im krócej, tym lepiej, zawsze pierwsze dwa dni chodzę napompowana jak balon.

jak ide na wesele czy inna uroczystość to czuje się jak kaczka w płaskich

Naprawdę ? Ja myślę, że mało kto zwraca na to uwagę :) Ja np. czuje się wygodniej w płaskich i nie jest mi z tym źle :)

Nie nie robiłam ani testów ani nie mierzyłam temperatury, tak jak wspominałam w tym cyklu, poszło na spontanie :-) W planach miałam majowe staranie ale mój mą stwierdził ze po co czekać ,a,że była akurat połowa cyklu i przypuszczalne dni płodne ( wyliczone kalkulatorem internetowym :-) to próbowaliśmy. Dzisiaj u mnie 20 dc wypada.

To działaj kochana, bo może te bóle świadczą właśnie o owulacji. Serduszkowaliście od weekendu jeszcze?

reklama
Kto wie...ja bym się cieszyła, że mam krótki okres :) Im krócej, tym lepiej, zawsze pierwsze dwa dni chodzę napompowana jak balon.

Naprawdę ? Ja myślę, że mało kto zwraca na to uwagę :) Ja np. czuje się wygodniej w płaskich i nie jest mi z tym źle :)

To działaj kochana, bo może te bóle świadczą właśnie o owulacji. Serduszkowaliście od weekendu jeszcze?
nno źle się czuje bo wszyscy sa na wysokich no i pupa lepiej wygląda, wgl cała sylwetka.

Haha no na to też liczę bo teraz taka ociezala nie chce mi się. Mąż też już zaczyna narzekać że jestem raczej bierna [emoji1] co zrobić. Narazie w ogóle jakoś tak mam gorsze dni plus okres to od seksu z daleka się trzymam.

Poczekaj jeszcze trochę, a będzie uciekał przed Tobą jak go będziesz nieustannie do sypialni zaganiać :D:D
@mififi04
Może te plamienia to dobry znak [emoji110].Czasami się zdarzają na początku ciazy ,byle @ nie przyszła.Limit nieszczęść wyczerpany teraz już będzie tylko dobrze[emoji110].

@StorAnia nie wszystkie ja to pulpet jestem 82 kg przy 170 staram się od grudnia pilnować ,żeby jeszcze bardziej się nie rozrosnać.Chciała bym kiedys dojść do wagi z 63 kg tak ,żeby cyc został [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia! A jak z odżywianiem i ruchem u Ciebie?

Tak , staramy sie tak co 2 dni, od 14 kwietnia, tak zalecał moja gin :-) takie to może troszkę schematyczne ale najważniejsze że wymuszone :-) Jakoś tak i więcej chęci i energii :-)

Poczekaj jeszcze trochę, a będzie uciekał przed Tobą jak go będziesz nieustannie do sypialni zaganiać :D:D

Powodzenia! A jak z odżywianiem i ruchem u Ciebie?
No zobaczymy u mnie libido narazie równa się -10. Ale myślę że dużo daje taka praca nad własnym ciałem i mam nadzieję że w miarę upływu cm i kg zacznę je lubić. Bo teraz nienawidzę, szczególnie teraz po stracie.
Ale nie poddaje się i walczę ze sobą dalej [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca :)
Moja historia jest długa i pokręcona...16 miesięcy starań, dwie laparoskopie w pierwszej błędna diagnoza i "fantastyczne" podejście w koszmarnym szpitalu gdzie oznajmiono mi beznamiętnie "zawsze może Pani adoptować", do tego lekarz pożal się Boże no i tak stracony czas.. druga laparoskopia już u profesjonalistów, wszystko co było pokręcone i pozrastane podobno naprawione. Niestety pierwsza naturalna próba zakończona fiaskiem, druga po CLO także właśnie zakończyła się niepowodzeniem :( dziś plamienie więc pewnie za dwa dni przyjdzie ta wredna małpa.
No i tak oto za kilka dni rozpoczynam stymulację zastrzykami no i przede mną pierwsza IUI... jedyna rzecz chyba której się boję to kolejne niepowodzenie bo już psychicznie trochę siadam...
Dzięki, że jesteście! Dajecie siłę!

Witam wszystkie dzielnie walczące o swoje marzenia. Podczytuję was od pewnego czasu i Wasza niesamowita siła i pozytywne nastawienie mnie zachwyca :)
Moja historia jest długa i pokręcona...16 miesięcy starań, dwie laparoskopie w pierwszej błędna diagnoza i "fantastyczne" podejście w koszmarnym szpitalu gdzie oznajmiono mi beznamiętnie "zawsze może Pani adoptować", do tego lekarz pożal się Boże no i tak stracony czas.. druga laparoskopia już u profesjonalistów, wszystko co było pokręcone i pozrastane podobno naprawione. Niestety pierwsza naturalna próba zakończona fiaskiem, druga po CLO także właśnie zakończyła się niepowodzeniem :( dziś plamienie więc pewnie za dwa dni przyjdzie ta wredna małpa.
No i tak oto za kilka dni rozpoczynam stymulację zastrzykami no i przede mną pierwsza IUI... jedyna rzecz chyba której się boję to kolejne niepowodzenie bo już psychicznie trochę siadam...
Dzięki, że jesteście! Dajecie siłę!
Witaj kochana! Mam nadzieję, że wkrótce Ci się uda [emoji8]

@basia89, to może owu dziś! Musisz włożyć tak do wyświetlacza - wyświetlacz jest na zewnątrz i tak będzie ok :) Ja wolę jednak mierzyć, bo po co mam się dodatkowo stresować, a tutaj nagle @ przylezie niespodziewanie :) Tak jutro, czy w niedzielę będę wiedziała, czy przyjdzie, czy nie i tyle :)

Ja też w niedzielę :)

[emoji64]

Ja tez mialam spadek wagi, przez brak apetytu chyba glownie.. Teraz jak mi w miesiac 5,5 kg przybylo to za glowe sie zlapalam ;-) :-D ;-)
Tyllko ja kilogram mniej jak zarlam jak opętana... mój mnie prosił żebym go w nocy nie pochłonęła [emoji14] dopiero od dwóch dni głodna nie jestem także się boję co teraz będzie, ale jem na siłę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry