reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b zobaczymy czy ten dół odejdzie razem z @ czy ja odejdę z bb... oki? Bez motywacji nie zdziałamy nic, a mnie tej motywacji brakuje.
Oj kochana mam nadzieję że ta czarna chmura odejdzie. Tulam mocno [emoji173] też ostatnio miałam czarne myśli, że co jeśli ja nie jestem w stanie dziecka urodzic. Tak zawsze chciałam mieć 3 dzieci, potem poznalam mężczyznę mojego życia, który podzielił moje pragnienia. I co? I taki kubeł zimnej wody.
No ale dziś już lepiej. Mam nadzieję że i lepiej będzie u Ciebie [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja też ale po okresie się zamierzam za siebie trochę zabrać [emoji5] może razem zadzialamy?[emoji6]

Ja tez tylko zre i tyje. Nawet koleżanka córki stwierdziła że twoja mama zrobiła się gruba [emoji24]

1usavcqgt1dml95x.png

korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]

M2b zapisuje sobie zalecenia

StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu

Oj kochana mam nadzieję że ta czarna chmura odejdzie. Tulam mocno [emoji173] też ostatnio miałam czarne myśli, że co jeśli ja nie jestem w stanie dziecka urodzic. Tak zawsze chciałam mieć 3 dzieci, potem poznalam mężczyznę mojego życia, który podzielił moje pragnienia. I co? I taki kubeł zimnej wody.
No ale dziś już lepiej. Mam nadzieję że i lepiej będzie u Ciebie [emoji8]

Mi też zdarzają się takie doły ale staram się podnosić i wierzyć ze będzie ok w końcu wiara czyni cuda ☺ musi się udać tylko jak się czegoś bardzo pragnie to trzeba na to długo czekać ... wiem jestem cwana ale to dlatego ze jestem kilka dni przed @ u wciąż mam nadzieję... jak nadchodzi miesiączka to już inaczej śpiewam niestety

Ja tez tylko zre i tyje. Nawet koleżanka córki stwierdziła że twoja mama zrobiła się gruba [emoji24]

1usavcqgt1dml95x.png
Na pewno nie jak ja a nadwaga jak wiadomo nie sprzyja ciąży. Więc trzeba się za siebie zabrać. Małymi krokami do celu [emoji5] jakieś ćwiczenia może. Zobaczę mam nadzieję że mi się do czerwca trochę kilo uda zrzucić [emoji6]

Masakra jak można dziury w macicy nie zauważyć ? A miałaś jakieś objawy tego czy nic się nie działo konkretnego ?
Tylko plamienia po @ przez 10 - 15 dni. Ale gin mówił ze to hormony. Potem brałam hormony a plamienia dalej były. Przypadkiem trafiłam do innego lekarza i diagnoza dziura w macicy. Potem jedna, druga , piąta konsultacja i 6.04 operacja zszycia macicy. Teraz czekam do lipca, kontrola i wracam do gry [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Mi też zdarzają się takie doły ale staram się podnosić i wierzyć ze będzie ok w końcu wiara czyni cuda [emoji5] musi się udać tylko jak się czegoś bardzo pragnie to trzeba na to długo czekać ... wiem jestem cwana ale to dlatego ze jestem kilka dni przed @ u wciąż mam nadzieję... jak nadchodzi miesiączka to już inaczej śpiewam niestety
Mi się udało szybko bo już w 3 cyklu. Co z tego jak na krótko [emoji20]

Do góry