DziekujeŁadne paznokcie [emoji7] No i 2 kreski tez ma się rozumieć [emoji4]
[emoji64]
reklama
M2b
Fanka BB :)
Oj kochana mam nadzieję że ta czarna chmura odejdzie. Tulam mocno [emoji173] też ostatnio miałam czarne myśli, że co jeśli ja nie jestem w stanie dziecka urodzic. Tak zawsze chciałam mieć 3 dzieci, potem poznalam mężczyznę mojego życia, który podzielił moje pragnienia. I co? I taki kubeł zimnej wody.@M2b zobaczymy czy ten dół odejdzie razem z @ czy ja odejdę z bb... oki? Bez motywacji nie zdziałamy nic, a mnie tej motywacji brakuje.
No ale dziś już lepiej. Mam nadzieję że i lepiej będzie u Ciebie [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie też))Tak wybierz się na krew ale jak jest choć cień cienia to myślę ze możesz mieć nadzieję większą napewno niż ja bo ja robiłam i nic Choć do miesiączki 4 dni dopiero więc zobaczymy
martuchna87
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję że będą same 2 krechy. Też jestem Marta
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Co za zbieg okoliczności ☺ Mam nadzieję, że będziemy się cieszyć razem ☺ starania są niby takie przyjemne ale te oczekiwania katorga straszliwa ☺
Magda36
Ja tez tylko zre i tyje. Nawet koleżanka córki stwierdziła że twoja mama zrobiła się gruba [emoji24]Kochana ja też ale po okresie się zamierzam za siebie trochę zabrać [emoji5] może razem zadzialamy?[emoji6]
korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]
M2b zapisuje sobie zalecenia
StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
M2b zapisuje sobie zalecenia
StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
korneliakamila
Zaangażowana w BB
Mi też zdarzają się takie doły ale staram się podnosić i wierzyć ze będzie ok w końcu wiara czyni cuda ☺ musi się udać tylko jak się czegoś bardzo pragnie to trzeba na to długo czekać ... wiem jestem cwana ale to dlatego ze jestem kilka dni przed @ u wciąż mam nadzieję... jak nadchodzi miesiączka to już inaczej śpiewam niestetyOj kochana mam nadzieję że ta czarna chmura odejdzie. Tulam mocno [emoji173] też ostatnio miałam czarne myśli, że co jeśli ja nie jestem w stanie dziecka urodzic. Tak zawsze chciałam mieć 3 dzieci, potem poznalam mężczyznę mojego życia, który podzielił moje pragnienia. I co? I taki kubeł zimnej wody.
No ale dziś już lepiej. Mam nadzieję że i lepiej będzie u Ciebie [emoji8]
M2b
Na pewno nie jak ja a nadwaga jak wiadomo nie sprzyja ciąży. Więc trzeba się za siebie zabrać. Małymi krokami do celu [emoji5] jakieś ćwiczenia może. Zobaczę mam nadzieję że mi się do czerwca trochę kilo uda zrzucić [emoji6]Ja tez tylko zre i tyje. Nawet koleżanka córki stwierdziła że twoja mama zrobiła się gruba [emoji24]
Magda36
Tylko plamienia po @ przez 10 - 15 dni. Ale gin mówił ze to hormony. Potem brałam hormony a plamienia dalej były. Przypadkiem trafiłam do innego lekarza i diagnoza dziura w macicy. Potem jedna, druga , piąta konsultacja i 6.04 operacja zszycia macicy. Teraz czekam do lipca, kontrola i wracam do gry [emoji3]Masakra jak można dziury w macicy nie zauważyć ? A miałaś jakieś objawy tego czy nic się nie działo konkretnego ?
reklama
M2b
Mi się udało szybko bo już w 3 cyklu. Co z tego jak na krótko [emoji20]Mi też zdarzają się takie doły ale staram się podnosić i wierzyć ze będzie ok w końcu wiara czyni cuda [emoji5] musi się udać tylko jak się czegoś bardzo pragnie to trzeba na to długo czekać ... wiem jestem cwana ale to dlatego ze jestem kilka dni przed @ u wciąż mam nadzieję... jak nadchodzi miesiączka to już inaczej śpiewam niestety