reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tylko, że Natalak20 już raz zadawala te same pytania, ciągle chciała, żebyśmy opowiadały nasze historie, pisała że studiuje i namawia chłopaka ma dziecko...:) a jak stwierdziłyśmy, że coś tu jest nie tak, to przestała pisać... Więc jak to w końcu jest?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Heh no no to tym bardziej nie ladnie @Natalak20 proponowalabym skonczyc w takim razie studia,przemyslec temat "dziecko" ze swoim partnerem bo takie podejscie I byc moze jednostronne podejscie do sprawy tak waznej jaką jest "zostanie rodzicem"moim zdaniem jest maloodpowiedzialne zreszta juz przy twoim pierwszym poście zastanowilo mnie to co piszesz I przeszla mi mysl przez glowe ze moze twoj partner.nie jest nawet swiadomy tego co go moze czekac a ty po prostu liczysz na "chybil trafil" :-p:laugh2:

reklama
@Anka_1985
No ja tego sie balam ze jakis strasznie dlugi cykl mi sie trafi na szczescie jest wszystko ok ja zazwyczaj mialam cykle 31 dniowe teraz przez 2 miesiace po 28 dni I widocznie znow powrot do 31 takze jest ok I z tego sie ciesze a tobie slonce zycze aby ta twoja sytuacja sie w koncu rozwiazala bo pewnie męczace musi byc takie wyczekiwanie a tym bardziej z ujemnym testem ciazowym chociaz byc moze mialas.pozno owu I cos z tego jeszcze sie wykluje.

Heh no no to tym bardziej nie ladnie @Natalak20 proponowalabym skonczyc w takim razie studia,przemyslec temat "dziecko" ze swoim partnerem bo takie podejscie I byc moze jednostronne podejscie do sprawy tak waznej jaką jest "zostanie rodzicem"moim zdaniem jest maloodpowiedzialne zreszta juz przy twoim pierwszym poście zastanowilo mnie to co piszesz I przeszla mi mysl przez glowe ze moze twoj partner.nie jest nawet swiadomy tego co go moze czekac a ty po prostu liczysz na "chybil trafil" :-p:laugh2:
Nie rób ze mnie gówniary, która nie wie co robi. Nie jestem czlowiekiem, który robi cos wbrew woli partnera wiec zastanow sie nad swoimi sądami. Piszesz na mój temat jakies niestworzone scenariusze po jednym poscie ktory napisalam? Pisalam jakis czas temu bo mi dokuczalo pojawienie sie instynktu macierzynskiego i chcialam sie was doradzic w tej sprawie. Temat się zamknął bo uznalam ze skoncze pierw szkole i musimy znalezc mieszkanie. Teraz sytuacja sie wyklarowala bo moj chlopak ma swietna prace w Berlinie i dostalismy tam jakis czas temu mieszkanie i ze studiow bede rezygnowac albo sie przeniose. Poza tym nie pisze tu żebyście mnie osądzały tylko odpowiały na pytania i takie pisanie w stylu "pewnie chłop nawet nie jest swiadomy tego co go czeka" zachowaj dla siebie :)

reklama
Witam sie na szybko ... od rana zagoniona jestem ... psa wygolilam i wykapalam teraz obiadek na grilu i zadanie na jutro odrabiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty znowu ten grill, Aaaaa [emoji7]

Dziękuję, ale już dość, już dość... bo się zapadnę pod ziemię [emoji14]

Ja uważam, że wszystkie jesteśmy piękne, tylko same musimy to piękno w nas odkryć!
Też tak uważam, każda na swój sposób :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry