reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc a tam wariatka! Czasem można tak oczyścić umysł i spojrzeć na wszystko z boku i zobaczyć co było nie tak [emoji6] ja generalnie polecam [emoji1]

@M2b weź mnie kutfa nie denerwuj [emoji23] chyba leci z Ameryki zwykła paczką z poczty polskiej [emoji23] żem wykrakała to spóźnienie. I pluje sobie w brodę ze temp nie mierzylam, wiedzialabym na czym stoję... Ale poczekam, akurat płodne omijają Wielkanoc [emoji1]
Ty się lepiej przygotuj na następne plodne za..... rok[emoji6] bo ta kuciamba opóźniona właśnie o jakiś rok będzie coś czuję w jajnikach[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ;) ) nie jestem a chodze na terapie :)

Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.

Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marc rowniez polecam, wariatka (podobno ;) ) nie jestem a chodze na terapie :)

Hmm teoretiko jestem po owulce a dzisiaj mam bardzo mokro w majtach [emoji848]az musialam chodzic do toalety by sie podetrzec.

Macie tak, ze przed owulka sucho a po niej mokro?
Bo na logike to dla mnie to bez sensu, powinno byc mokro prze owulka, zeby plemniczki byly zadowolone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A może owulka się przesunela? :-)

@oczekiwanie dokładnie laparoskopia, we wtorek mam być o 7 na oddziale na czczo z kompletem badań. Mam nadzieję że szybko i gładko pójdzie. Jeszcze w poniedziałek będąc w laboratorium strzelę betę żeby ze spokojnym sumieniem się położyć - myślę że 25 dc rozwieje wątpliwości?
A ilu dniowe masz cykle?? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło tak jak powinno
Hejka dziewczynki. Jutro jadę na operację wiec trzymajcie kciuki. Nie wiem czy dam radę się odzywać. Wszystko zależy od samopoczucia i ... zasięgu. Ostatnio słabo tam z nim było. Trochę się boję. Mam nadzieję że się obudze
emoji12.png

1usavcqgt1dml95x.png
Wracaj do nas szybciutko , wiesz ile tam będziesz??

@NeSSi to sama?? Czy z szablonu?? Może uszyj więcej dla nas hehe.
@basia89

Poczekaj, poczekaj jeszcze może za wcześnie. Może owulka się przesunela [emoji6]

Jak się przesunela to po ptokach, jakieś niepokalane poczęcie by wtedy miało miejsce [emoji1]

@Paraplu ja tak często mam. Wydaje mi się ze ten śluz może być zaraz przy szyjce a dopiero później spływa... No ale to cholera wie, trudno ogarnąć te nasze kuciapy [emoji1]

reklama
Do góry