reklama
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
@marc a tak w ciebie wierzylam...I wierze nadal jak nie teraz to za miesiac kochana nie smuc sie najgorszy moment to dzien @@@@ ale pozniej jak sama wiem jest juz lepiej kiedy wyczekuje sie owu I znow jest nadzieja ktora podobno umiera ostatnia ...
@Windy91 poki nie ma @@@ jest nadzieja .... chociaz wiem jak to jest trudno ja miec kiedy widzi sie na tescie jedna kreseczke
Tule was mocno kochane ... :-*
Ja sie wczoraj nie odzywalam bo jak wczesniej wspomnialam od 3 dni boli mnie podbrzusze I kluja jajniki czuje tak jakby ktos mi szpilki wbijal w podbrzusze i ledzwiowy kregoslup nawet wieczorem odczuwam ten bol a nawet jakby mocniej ...boje sie by po moich szczesliwych regularnych cyklach nie bylo jakis exscesów jak u was @Lanvin ,@giveyourselftome I innych ktore maja problemy z cyklem ... nie wiem pierwszy raz tak mam ... moze to jakies torbiele tfuuu tfuuuu oby nie zachwaj mnie Panie
Dzis piekna pogoda u nas juz 13° pozdrawiam.was goraco
@Windy91 poki nie ma @@@ jest nadzieja .... chociaz wiem jak to jest trudno ja miec kiedy widzi sie na tescie jedna kreseczke
Tule was mocno kochane ... :-*
Ja sie wczoraj nie odzywalam bo jak wczesniej wspomnialam od 3 dni boli mnie podbrzusze I kluja jajniki czuje tak jakby ktos mi szpilki wbijal w podbrzusze i ledzwiowy kregoslup nawet wieczorem odczuwam ten bol a nawet jakby mocniej ...boje sie by po moich szczesliwych regularnych cyklach nie bylo jakis exscesów jak u was @Lanvin ,@giveyourselftome I innych ktore maja problemy z cyklem ... nie wiem pierwszy raz tak mam ... moze to jakies torbiele tfuuu tfuuuu oby nie zachwaj mnie Panie
Dzis piekna pogoda u nas juz 13° pozdrawiam.was goraco
judytka777
Dziewczyny powiedzcie mi coś.mam ogólnie skąpe okresy.przez dwa dni miałam mało krwi przed chwilą zaczęło ze mnie lecieć dużo krwi i takie jakby glutki nie wiem jak to opisać.cieklo ze mnie do ubikacji.myślicie że mogło coś być a doszło do jakiegoś mikroporonienia?nie mialam tak nigdy.przy tym remoncie nadzwigalam się nawet dziś rano płyty z mężem bo skoro okres miałam to nie myślałem o tym.Ale się wystraszylam.co o tym sądzicie?
Hej dziewczyny !
Cieżko was nadrobić.. czytałam wyrywkowo bo z moim mam ciężki czas.. chociaż wczoraj w nocy mnie dorwał i było mega.. także nie wiem o co chodzi [emoji849]
Marc, Windy eh.. nie wiem co mam wam napisać [emoji27] sama mam już 9cs i wiem, że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej.. może poproście waszych facetów o badanie nasienia? Moj się zgodził, że jak do roku nie wyjdzie to pójdzie..
Lanvin, super ! Masz szanse na grudniowego malucha !! [emoji6]
Kotek, piękny wykres ! Trzymam kciuki!
U mnie 13dc.. działania na razie tylko 8 i 12 dc.. miało byc często, z żelem, z tabletkami dla M ale wyszło jak wyszło.. przez nasza sytuacje nie wiem czy w tym cyklu jeszcze jakieś bobosexy beda [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cieżko was nadrobić.. czytałam wyrywkowo bo z moim mam ciężki czas.. chociaż wczoraj w nocy mnie dorwał i było mega.. także nie wiem o co chodzi [emoji849]
Marc, Windy eh.. nie wiem co mam wam napisać [emoji27] sama mam już 9cs i wiem, że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej.. może poproście waszych facetów o badanie nasienia? Moj się zgodził, że jak do roku nie wyjdzie to pójdzie..
U mnie 13dc.. działania na razie tylko 8 i 12 dc.. miało byc często, z żelem, z tabletkami dla M ale wyszło jak wyszło.. przez nasza sytuacje nie wiem czy w tym cyklu jeszcze jakieś bobosexy beda [emoji27]
Mogło tak być i się nie zagniezzdzilo,wiele kobiet tak ma i nawet nie wie że może być ciążaDziewczyny powiedzcie mi coś.mam ogólnie skąpe okresy.przez dwa dni miałam mało krwi przed chwilą zaczęło ze mnie lecieć dużo krwi i takie jakby glutki nie wiem jak to opisać.cieklo ze mnie do ubikacji.myślicie że mogło coś być a doszło do jakiegoś mikroporonienia?nie mialam tak nigdy.przy tym remoncie nadzwigalam się nawet dziś rano płyty z mężem bo skoro okres miałam to nie myślałem o tym.Ale się wystraszylam.co o tym sądzicie?
Dzięki moh ostatnio ma takie checi ze muszę sie opedzac... Wczoraj tez mnie dorwałHej dziewczyny !
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Haha u mnie jakby dokładniej widać było lekarz szukał pecherza moczowego i dał zblizennie tyllko na nogi i krocze, dzidzia kopala i centralnie rozchyliła nóżki no ale zobaaczymyPatrz, to jest siurak z 13+0 tygZobacz załącznik 800852 a jak tydzien temu ogladal, to stwierdził ze bardziej dziewczynka niz chłopiec, ale nie mówi na 100% bo nie jest pewien. Identycznego siurka widziałam u koleżanki, a zrobila sie piczka ;-) teraz wizyte mam 18 kwietnia i to bedzie 20+5 nie mowie tak, zeby zrobić Ci przykrość, tylko zeby w razie CO nie bylo rozczarowania bo do mojej koleżanki mąż przez tydz sie później nie odzywal jak jednak dziewczynka wyszla jakby to jej wina byla
reklama
Gorzej jak będzie komunia dla tylu szkrabow w jednym mc,bo o chrzcinach nie wspomnę co tydz byś miałaEjj, bo przestanę polecać donga!!! zaczyna się robić groźnie haha ja wiem, że po pedagogice, alle tylu "dzieciów" nie ogarnę