renia200
mama Victorki :)
Witam sie i ja i uciekam bo w pracy jestem a jeszcze po pracy do szkoły
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze dodam.SYLWIA.O ja brałam i polecam. Myślę, że może tylko pomóc nie zaszkodzi ale w tym cyklu stawiam na donga. Po tylu pozytywnych opiniach, które tu przeczytałam.
Oj biedna ty:/ a może pokażesz nam swój brzuszek??Sparky, xbum, gratuluje synkow!!!
Marc, bardzo mocno trzymam kciuki. Wykres jest piekny poki co. Jutro, pojutrze temperatury kluczowe[emoji1364]pochwalam decyzje testowania najwczesniej w niedziele!!
Windy, padne ze szczescia jesli twoja maupica nie przyjdzie, naprawde[emoji1364][emoji4][emoji8]
Kotek, docia i wszystkie czekające... musi być dobrze, po ostatnim wysypie coś cisza wiec myśle, ze szykuje sie kolejny[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Ja muszę dzis zamówić ta poduszkę do spania dla ciężarnych bo nasze nocki ostatnio naprawdę stają sie do zniesienia[emoji849]ja nie moge sobie znaleźć pozycji, wszystko mnie boli, jestem obłożona poduszkami z kazdej strony a i tak M smęci ze go ciagle budzę bo tak sie wierce[emoji53]serio, ostatnie trzy noce mało co spałam bo tego sie nawet snem nie da nazwac[emoji35]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Czyli jednak chłopaki w owulkę!@Martaldz wszystko w normie ale nie ma drugiej połowy wyników
Ahh już po, wszystko ok, jesteśmy szczęśliwi, będzie syn... mój się mega cieszy
@Spark no nie kobieto! Miała być dziewczyna Super wiadomości, ważne jest że wszystko ok Piękne zdjęcie maluszka
@Martaldz gdzie robiłaś badania? Dobrze pamiętam, że jesteś z Łodzi?
@Bulbasek kciuki zaciśnięte!!! [emoji173]
@mfifi04 super wieści
Dziewczyny super macie wykresy. Ja w tym cyklu pierwszy raz się bawię z tempką. Nie rozumiem nic, ale może się nauczę.
Jak to jest jeżeli mierzę temp o różnych porach? Zawsze po przebudzeniu.