reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak się rozmarzyłam nad imionami dla chłopców, że zapomniałam, że mam dzisiaj szkolenie :) Zmykam i życzę wszystkim miłego dnia :)
Jakie szkolenie? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mam nadzieję [emoji8][emoji7] liczę kiedyś na jakiś zlot staraczek po porodach [emoji3]

Mi się dla dziewczynki podoba jeszcze Michalina, Marcelina i Łucja, ale mojemu się nie podobają :( więc chwilowo stanęło na Zuzi, a jeśli chodzi o chłopca, to imię które podoba się nam obojgu to Marcel, a ja bym jeszcze nazwała Miłosz, Olaf lub Mateusz :)

Ale w poprzedniej ciąży dla dziewczynki zastanawiałam się właśnie nad Julcia lub Mają :) ale teraz same Julki i Maje u nas, więc... :)
qdkkj44j6bi2vbec.png
U mnie będzie Marcelina albo wojtuś :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dong zamówiony! :biggrin2:mam nadzieję, że wpłynie też pozytywnie na moją psychikę hahah:DJesli chodzi o imiona to na dzień dzisiejszy dla chłopca podoba się Tymon a dla dziewczynki Alicja albo Lena :) aleee to jeszcze może się wszystko zmienić

Mnie np. podoba się Roan Bass, jest podobny w wyglądzie :) miałam Roan Marita i byłam zadowolona, Bass ma gondolę podobną do Marity, ale stelaż inny :)

[emoji110] [emoji110] [emoji110] żeby się udało [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mi też się podoba Roan Bass tylko w tej nowszej wersji Soft.. czekam na dostawę w sklepie żeby go zobaczyć na zywo :)

No i dooopa... z takim wynikiem crp nie zrobią mi hsg... :( dziś jeszcze powtórzę badania po pracy może będzie lepiej... :( :( :(
No to lipa Aniu, oby dzisiejszy wynik był ok.
Wiesz co, ja też mam już dwójkę chłopaków, ale do kompletu zawsze brakowało nam trzeciego dziecka. Zawsze marzyliśmy jeszcze o córci - Julci. Tylko zawsze coś nam przeszkadzało. A to nie było kasy, a to mieszkanie za małe dla pięciu osób (30 m), potem rozkręcanie własnej firmy. Chłopaki mają już 12 i 9 lat, a Julci nie ma :( I w zeszłym roku, gdy urodził się mój bratanek podjęliśmy decyzję, że już najwyższa pora na nas. Tym bardziej, że mam już 36, a mąż 43 lata. I mimo, że będzie to nasze trzecie dziecko, to pragniemy go z mężem tak bardzo jakby miało być pierwsze... Cieszę się, że mam chłopaków, ale czuję, że brakuje jeszcze Julci do kompletu :(
Przyjdzie i czas na Julie. Który to cykl??
Heh, ja mam tylko synka, ale np. wczoraj siedząc z nim w parku jak jeździł na hulajnodze tak sobie myślałam, że chętnie posiedziałabym jeszcze z wózkiem... Także czekam na moją małą Zuzie
emoji7.png
emoji7.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
U nas, jak się uda to będzie Oskar albo Karolinka

reklama
Do góry