Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie szkolenie?Tak się rozmarzyłam nad imionami dla chłopców, że zapomniałam, że mam dzisiaj szkolenie Zmykam i życzę wszystkim miłego dnia
U mnie będzie Marcelina albo wojtuśMam nadzieję [emoji8][emoji7] liczę kiedyś na jakiś zlot staraczek po porodach [emoji3]
Mi się dla dziewczynki podoba jeszcze Michalina, Marcelina i Łucja, ale mojemu się nie podobają więc chwilowo stanęło na Zuzi, a jeśli chodzi o chłopca, to imię które podoba się nam obojgu to Marcel, a ja bym jeszcze nazwała Miłosz, Olaf lub Mateusz
Ale w poprzedniej ciąży dla dziewczynki zastanawiałam się właśnie nad Julcia lub Mają ale teraz same Julki i Maje u nas, więc...
Mnie np. podoba się Roan Bass, jest podobny w wyglądzie miałam Roan Marita i byłam zadowolona, Bass ma gondolę podobną do Marity, ale stelaż inny
[emoji110] [emoji110] [emoji110] żeby się udało [emoji8]
To tak jak na prezent gwiazdkowy. Wiem, jak się czujesz. Powodzenia w kolejnym.Witam wszystkie w piękny, słoneczny poniedziałek.
Czy nie uważacie, że dostać @ w urodziny to totalne świństwo?
No to lipa Aniu, oby dzisiejszy wynik był ok.No i dooopa... z takim wynikiem crp nie zrobią mi hsg... dziś jeszcze powtórzę badania po pracy może będzie lepiej...
Przyjdzie i czas na Julie. Który to cykl??Wiesz co, ja też mam już dwójkę chłopaków, ale do kompletu zawsze brakowało nam trzeciego dziecka. Zawsze marzyliśmy jeszcze o córci - Julci. Tylko zawsze coś nam przeszkadzało. A to nie było kasy, a to mieszkanie za małe dla pięciu osób (30 m), potem rozkręcanie własnej firmy. Chłopaki mają już 12 i 9 lat, a Julci nie ma I w zeszłym roku, gdy urodził się mój bratanek podjęliśmy decyzję, że już najwyższa pora na nas. Tym bardziej, że mam już 36, a mąż 43 lata. I mimo, że będzie to nasze trzecie dziecko, to pragniemy go z mężem tak bardzo jakby miało być pierwsze... Cieszę się, że mam chłopaków, ale czuję, że brakuje jeszcze Julci do kompletu
U nas, jak się uda to będzie Oskar albo KarolinkaHeh, ja mam tylko synka, ale np. wczoraj siedząc z nim w parku jak jeździł na hulajnodze tak sobie myślałam, że chętnie posiedziałabym jeszcze z wózkiem... Także czekam na moją małą Zuzie