Ania pewno ze będzie dobrze trzymam mocnoUzgodnione hsg 30 marca, w 12 dc... w poniedziałek badania crp, oby było dobrze, bo jak nie to muszę przełożyć hsg
A w Łodzi piękne słońce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania pewno ze będzie dobrze trzymam mocnoUzgodnione hsg 30 marca, w 12 dc... w poniedziałek badania crp, oby było dobrze, bo jak nie to muszę przełożyć hsg
A w Łodzi piękne słońce
Idziesz do matki polki? Też mnie to czeka, coś tak myślę. I postaram się wypchnąć K na to badanie nasienia.Uzgodnione hsg 30 marca, w 12 dc... w poniedziałek badania crp, oby było dobrze, bo jak nie to muszę przełożyć hsg
A w Łodzi piękne słońce
Bedzie dobrze, nos incycki do gory!!Do MP. Crp zrobię w medicover, a mogę gdzie chce boję się...
Ufff bo się zamartwiałamPodobno to nie szkodzi a nawet lepiej jak jest wysoki. Za niski progesteron niestety nie wróży dobrze.
źle się wchłania kwas. foliowy i żelazoHej dziewczyny Czy słyszałaś cie coś o tym że nie wolno pić zielonej herbaty w ciąży?
Właśnie poznałam wynik AMH... Chyba to koniec... Zrobię badania drożności skoro już mam skierowanie, ale myślę że to koniec...
Właśnie poznałam wynik AMH... Chyba to koniec... Zrobię badania drożności skoro już mam skierowanie, ale myślę że to koniec...
A jaki masz?Właśnie poznałam wynik AMH... Chyba to koniec... Zrobię badania drożności skoro już mam skierowanie, ale myślę że to koniec...
Też się boję tego badania strasznie.Do MP. Crp zrobię w medicover, a mogę gdzie chce boję się...