U mnie dziś cały dzień leje deszcz a do tego plamienie się rozkręca także jutro pewnie na dobre zawita @ [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja też zakupie jak ten cykl będzie nieudany. Mam jakieś złe przeczucia, że miesiączka nadejdzie. Do tego dziwnie mnie brzuch kłuję. Inaczej jak na @ Nie wiem co to może być?
Niestety człowiek tak co miesiąc sie nakręca na ciążę u mnie sukces, bo 25 dzień cyklu, a ja nie mam w domu testu ciążowego. Walczę ze sobąKup swojemu bo moja.siostra mowi,ze warto,ja czytalam ulotke tych tabletek i pisze ze wspomaga to przy plodnosci u facetow..nie dawno wrocilam z.apteki
Ja tez.kochana myslalam,ze bedzie malenstwo ale.niestety dostalam okresu...
Trzeba byc dobrej mysli,ja wierze ze.bedzie dobrze..
Ja tez tak mam nienawidzę jak w zlewie jest choćby jedną brudna łyżeczka [emoji23][emoji23][emoji23] zawsze musi być czysto w zlewie i kuchni to konsekwencja musztry mojego taty [emoji23][emoji23][emoji23]@Paraplu co więcej wcale nie uważam tego za dziwactwo
Mam to po mamie, jako dziecko tego nie rozumiałam, że zlew musi być wytarty do sucha np., a teraz sama tak robię. Ale aż tak, żeby u kogoś sprzątać to nie mam
Mi się po prostu o wiele lepiej funkcjonuje w uporządkowanym otoczeniu i to jest najgorsze bo bałagan potrafię zrobić znacznie szybciej
Niestety człowiek tak co miesiąc sie nakręca na ciążę u mnie sukces, bo 25 dzień cyklu, a ja nie mam w domu testu ciążowego. Walczę ze sobą
Skąd ja to znam, mąż codziennie jak wracał z miasta to tylko słyszałam kupiłem ci jeszcze dwa testyKobieta sie nastawia,a potem okazuje sie ,ze nic z tego
Ja juz tyle ich zrobilam...eh...Skąd ja to znam, mąż codziennie jak wracał z miasta to tylko słyszałam kupiłem ci jeszcze dwa testy
To dobry jest nawet niespodzianki nie możesz zrobić, bo pewnie co chwile pyta jaki wynik testuSkąd ja to znam, mąż codziennie jak wracał z miasta to tylko słyszałam kupiłem ci jeszcze dwa testy
To dobry jest nawet niespodzianki nie możesz zrobić, bo pewnie co chwile pyta jaki wynik testu
Przykro mi z powodu Twojej bety :/Ja oprocz testow robilam tez badanie bthcg,ale niestety tez lipa bo wynik <0,200