reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To ja też zakupie jak ten cykl będzie nieudany. Mam jakieś złe przeczucia, że miesiączka nadejdzie. Do tego dziwnie mnie brzuch kłuję. Inaczej jak na @ Nie wiem co to może być? :(

Kup swojemu bo moja.siostra mowi,ze warto,ja czytalam ulotke tych tabletek i pisze ze wspomaga to przy plodnosci u facetow..nie dawno wrocilam z.apteki

Ja tez.kochana myslalam,ze bedzie malenstwo ale.niestety dostalam okresu...

Trzeba byc dobrej mysli,ja wierze ze.bedzie dobrze..

Kup swojemu bo moja.siostra mowi,ze warto,ja czytalam ulotke tych tabletek i pisze ze wspomaga to przy plodnosci u facetow..nie dawno wrocilam z.apteki

Ja tez.kochana myslalam,ze bedzie malenstwo ale.niestety dostalam okresu...

Trzeba byc dobrej mysli,ja wierze ze.bedzie dobrze..
Niestety człowiek tak co miesiąc sie nakręca na ciążę :sorry2: u mnie sukces, bo 25 dzień cyklu, a ja nie mam w domu testu ciążowego. Walczę ze sobą :eek:

@Paraplu co więcej wcale nie uważam tego za dziwactwo :D
Mam to po mamie, jako dziecko tego nie rozumiałam, że zlew musi być wytarty do sucha np., a teraz sama tak robię. Ale aż tak, żeby u kogoś sprzątać to nie mam :D
Mi się po prostu o wiele lepiej funkcjonuje w uporządkowanym otoczeniu i to jest najgorsze bo bałagan potrafię zrobić znacznie szybciej
Ja tez tak mam :) nienawidzę jak w zlewie jest choćby jedną brudna łyżeczka [emoji23][emoji23][emoji23] zawsze musi być czysto w zlewie i kuchni :) to konsekwencja musztry mojego taty [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry