DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .Niekoniecznie, dziewczyny czasem pisały, ze miały plodny po owu, także wiesz...ja bym się bardziej testami i tempka sugerowała
Zazdroszczę pogody. U nas dzisiaj miało słońce świecić, ale póki co cisza...
Pewnie tak, bo Twój wykres wygląda inaczej niż mój [emoji14] mi np nie odlicza ile mam dpo i objawy są szare, wszystkie
Imię, wiek, cykl starań, o które dziecko się starasz, czy masz jakiegoś aniołka i termin kolejnej @
A, że zadziałać to owszem, jak najbardziej! Przecież od wypuszczenia jajeczka do zapłodnienia trochę mija, także szansa jest duża! Poza tym, @Spark zaszła dzień po owu z tego, co pamiętamA co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .
Co do śluzu zgadza się są czasem zawirowania ale lepiej zadziałać, żeby potem nie żałować nie?[emoji6]
Z tymi cyklami to się masz naprawdę.... może dong Ci pomoże i skróci 1 fazę choć trochę[emoji110]
Na dysku Google, ja ją wklejam, bo nie jest ogólnodostępna.
Działaliście wczoraj?
Ja dziś wzięłam drugą i jakoś tak lepiej się czuje, chyba na samą myslJest Dong!!! Już wzięłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wzięłam drugą i jakoś tak lepiej się czuje, chyba na samą mysl
Mogła być, mogło nie być. Musisz czekać do jutra. Więc jak mąż jest to działajcie[emoji110]Jak śluz płodny i 2 dzień temp 36,8 to jeszcze nie było owu ?
Jak myślicie
Mogła być przedwczoraj zobaczymy jutro, działajcie jeszcze dziś.Jak śluz płodny i 2 dzień temp 36,8 to jeszcze nie było owu ?
Jak myślicie
Nie spinaj się, tylko mierz i obserwuj na luzie, bejbeBo ja juz nie ogarniam serio :-)