reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niekoniecznie, dziewczyny czasem pisały, ze miały plodny po owu, także wiesz...ja bym się bardziej testami i tempka sugerowała :)

Zazdroszczę pogody. U nas dzisiaj miało słońce świecić, ale póki co cisza...

Pewnie tak, bo Twój wykres wygląda inaczej niż mój [emoji14] mi np nie odlicza ile mam dpo i objawy są szare, wszystkie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
A co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .
Co do śluzu zgadza się są czasem zawirowania ale lepiej zadziałać, żeby potem nie żałować nie?[emoji6]
Z tymi cyklami to się masz naprawdę.... może dong Ci pomoże i skróci 1 fazę choć trochę[emoji110]

Lanvin co tam potrzebne jest do tabelki?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Imię, wiek, cykl starań, o które dziecko się starasz, czy masz jakiegoś aniołka i termin kolejnej @ :)

A co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .
Co do śluzu zgadza się są czasem zawirowania ale lepiej zadziałać, żeby potem nie żałować nie?[emoji6]
Z tymi cyklami to się masz naprawdę.... może dong Ci pomoże i skróci 1 fazę choć trochę[emoji110]
A, że zadziałać to owszem, jak najbardziej! Przecież od wypuszczenia jajeczka do zapłodnienia trochę mija, także szansa jest duża! Poza tym, @Spark zaszła dzień po owu z tego, co pamiętam :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry