reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i Ja z rana u mnie dziś 7dc i tez wydaje mi się że czas za szybko leci dopiero co przyszla @@@ a teraz juz na dniach bedzie owu (o ile bedzie) jak tam moje "dongowe" dziewczynki spostrzegaja swoj cykl z tym dzialajacym cuda specyfikatem :):):) bo ja trzymam za Was mocno &&&&& juz od zeszlego cyklu takze z pomocą tego i tamtego powinno sie w tym cyklu juz na pewno udać reklamacji nie przyjmuje .... Wiec starać mi się tam kobitki intensywnie hehehe .... :):):)
U mnie dzis sloneczna pogoda i wolne od pracy takze trzeba by bylo troche ogarnąć ogródek po zimie ....milego dnia zycze ...:biggrin2:

Ja póki co zauważyłam trochę śluzu juz od 7dc i w sunie nic więcej póki co :-)

reklama
Natalia, wprowadzasz w błąd. Starające powinny mieć tsh nie większe, niż 2-2,3, a najlepiej jak mają jeszcze mniej.

Zobaczysz jutro, ale może faktycznie owu była wczoraj :) jak jutro temp się podniesie, tzn że jesteś po :)

I kolejna zaczyna przygodę z dongiem, fajnie :) ja dzisiaj 36,74, czekam na @, mogłaby przyjść w końcu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Testa rób ;)

Dzień dobry.witam się z kawką:)kurczę powiem wam dziewczyny ze mi tak szybko czas leci.dziś już 12 dc mam a dopiero co zaczął mi się okres:Ddziś przydziałamy pewnie;)
Wam też tak dni uciekają?mi okropnie.dopiero co święta były a tu już następne niedlugo:errr:
Powiedzcie mi jeszcze czy podrożowałyście w ciąży?Chodzi mi o jazdę kilku godzinną A nawet kilkunastu godzina?zaplanowane mamy wakacje w Chorwacji Ale tak myślę że jakby się udalo zajść w ciążę to trochę się tym martwię.co o tym myślicie?jakieś doświadczenia macie?
Mam ten sam problem. mieliśmy jechać 30.04 do 08.05 do Chorwacji tyle tylko że autokarem bo wycieczka i 5eraz się boję czy lekarz nie zabroni mi bo plamie i wogole jsktu wysiedziec tyle godzin w autokarze a to będzie akurat koniec I trymestr u początek II :/

Ja pracuję w Lidlu :) mam nie fajna kierowniczke regionalna która może mnie zwolnić...jak zadzwoniłam z informacją,że straciłam dziecko i będę chciała skorzystać z urlopu macierzyńskiego to była bardzo zdziwiona,i nie starała się mi pomóc w żaden sposób...dopiero jak zadzwoniłam do Bydgoszczy to wszystko wyjaśnili :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
a skąd jesteś? Bo widzę że moje okolice :)

O ja pitole :) w 9 dc...
A jak spadnie to znaczy, ze nie była tak :-)?
Tak :) jeśli 3 dni będzie wyższa, tzn że była wczoraj, ale równie dobrze możesz mieć jak ja. Dwa razy skoczyła mi do 36,8, a na drugi dzień spadła. Rób może testy owu i jasność nastanie :)

Lanvin mnie właśnie te normy interesują bo nigdy mi gin nie mówił ze mam sobie obniżać ani euthyroksu nie proponował a w laboratorium taką normę mi podali do wyniku i nikt zastrzeżeń nie miał. Ani w odnoszenie ciąży nie miałam problemu z tym moim 2,5 ani problemow z zajsciem bo zaskoczylo od pierwszego cyklu dlatego jestem zaskoczona.
No tak, ale to u Ciebie. Normy są niby do 4,5 dla zdrowej osoby, ale nie dla starającej :) już ten temat poruszałysmy wielokrotnie :) także to, co najważniejsze - tsh niech nie będzie większe, niż 2, a jak będzie, to najlepiej skontaktować się z ginem :)

Dziewczyny a skąd wiecie o tym Dongu? Czy którejś polecił to lekarz czy tylko drogą pantoflową?
Poczta pantoflowa, ale przetestowana :) poczytaj troszkę o tym, to nie są leki, tylko tabletki ziołowe, a ile dają dla kobiecego organizmu... :)

Witam się i Ja z rana u mnie dziś 7dc i tez wydaje mi się że czas za szybko leci dopiero co przyszla @@@ a teraz juz na dniach bedzie owu (o ile bedzie) jak tam moje "dongowe" dziewczynki spostrzegaja swoj cykl z tym dzialajacym cuda specyfikatem :):):) bo ja trzymam za Was mocno &&&&& juz od zeszlego cyklu takze z pomocą tego i tamtego powinno sie w tym cyklu juz na pewno udać reklamacji nie przyjmuje .... Wiec starać mi się tam kobitki intensywnie hehehe .... :):):)
U mnie dzis sloneczna pogoda i wolne od pracy takze trzeba by bylo troche ogarnąć ogródek po zimie ....milego dnia zycze ...:biggrin2:
U mnie była owu, był śluz, także dong zadziałał w punkt :D

Nie, bo temperatura coraz niżej :) dzisiaj mam nadzieje malpiszon przyjdzie :)

@marc, zobacz jak to u mnie wyglądało zanim owu była :)

1489483250-aaaaaa.png

1489483261-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Asa bo ty chorujesz to pewnie dlatego. Normy są podobno zależne od wieku a czasem i między lab się różnią. Ja robiłam w Mrągowie i mi podali do 5 ale pewnie najgorsze są te wahania hormonów przy hashi.
U mnie pani endokrynolog też mówiła że poniżej 1,5 dla starających się. Gin mówi, że nie może przekroczyć 2,5 także u ciebie jest chyba górna granica.

Poczytam o diecie na obniżenie a jutro znowu idę się kuć teraz hormony przysadki. Generalnie mnie naszło na odchudzanie heh wczoraj trening z lewandowską dziś Zumba sałatki smoothiski. Od razu lepiej się czuję, energia wróciła.

reklama
Kochana fajnie ze dostalas juz miesiaczke ja czekam i czekam jestem caly czas na l4 jesli po 6 tyg mialabym dostac to pokrzyzuje mi to plany. Jestem na l4 od ginekolog do konca marca a w miedzy czasie ide do psychologa. Chcialam byc na l4 do nastepnej ciazy w pracy na moim stanowisku jest ktos inny. Bedzie ciezko teraz wrocic

Ja musiałam wywołać, bo miałam pęcherzyk przetrwały, poroniłam 16.10, a dopiero po dupku @ dostałam 19.12

Do góry