reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Antonia2016 :) :) mi te testy też na początku pokazywały bladziochy bladziochów (na płytkowych nawet o czułości powyżej 25 były już ładne kreski). Dopiero tydzień po spodziewanym okresie na tych testach z allegro wyszły porządne kreski [emoji14]

@queen_b no ciekawe, ciekawe! Ile to już dni spóźnienia? 8-10?

@Spark ja mam z piersiami tak, że w dzień delikatnie bolą, ale w nocy koszmarnie. Muszę chyba spać w staniku sportowym.
W pierwszej ciąży piersi tak nie bolały i dosyć szybko przestały być wrażliwe.

@sylwkaq90 raz jeszcze kciuki zaciskam!

@Kociaciocia witaj! :) :)

@MartaBarbaraWeronika ładne kreseczki! Kciuki trzymam, aby ciemniały!!
Też tak myślę bo używałam ich do owu i nikomu nie polecam. Gdybym się sugerowała tylko testem i bez waszych rad i pomocy czekalabym na pik do menopauzy chyba [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Totalnie bezstresowo :-) :)Mamy są zarabiste. Juz mnie zarejestrowały do swojego gina żeby zobaczył co ze mną jest nie tak :D Juz wszystko wiem o Invitro. Chyba bardziej ode mnie chcą być w ciąży :rofl2: Dzieciaczki teraz troszkę chorują i marudza wiec jest ciężko,ale naprawdę fajnie. No i w końcu jesteśmy na nowym mieszkaniu :biggrin2: Napawa mnie ono dobra,pozytywna energia [emoji5] i kupowanie tych wszystkich dodatków i w ogóle... No fajnie jest. I w sumie nawet seksy przez to wszystko się poprawiły, nie ze "musimy teraz" tylko kiedy najdzie nas chęć :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Jak to odpuszczony?
Ja czekam aż będzie cieplej i chyba zacznę biegać żeby trochę kondycję poprawić [emoji5]
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze :) pozazdrościć takich pracodawców... U nas jakbym powiedziała, że staram się o dziecko to prędzej by mnie wywalili, a nie wspierali [emoji14] i na kiedy masz wizytę?

U mnie odpuszczony, bo miałam infekcję :/

Dzięki za przyjęcie :-)
Jak pisałam mam na imię Weronika, w maju kończę 33 lata, mam dwoje dzieci Syna prawie 11 lat i Córkę 7 lat. Zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko :-) mam nadzieję że pomimo lat i hashimoto wszystko się uda :-)
Witaj :)

Bez obaw, ja juz w 8 tyg nie czułam ich i wpadłam w panikę.... [emoji14] biegiem do gina, ryk w rękaw fartucha a wszystko było OK.. Do tej pory tylko czasami lekko je czuje a mam zaczęty już 16 tydzien :)
Nie wierzę jak to zlecialo...pokaż brzucha! [emoji173]

Nie znam się na wykresach bo to drugi cykl jak mierze temperaturę ale w poprzedim cyklu już ok 24 dc mialam normalna 36.68 i sspadala od 26 dc. Teraz mam wyższe wartości no i lekkie wzrosty. Sobota będzie dniem rozstrzygajacym.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kotek a Ty kiedy masz termin? W tabelce jest chyba na 7.03! Nie myślisz żeby zatestowac?

mam taki termin bo od września moje cykle wynosiły 26 dni.
Teraz ovufriend wyznaczyło mi owulacje na 17 dc więc tym samym @ będzie później.
Jeżeli temp drastycznie nie spadnie to zatestuję w sobotę.
Szkoda testu... zwłaszcza że temp. niska.
Te dwa dni poczekam, jak jestem w ciąży to do tego czasu się nic nie zmieni :)
jedynym objawem są bolące i spuchnięte cycki....w brzuchy nic nie czuje.

Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze :) pozazdrościć takich pracodawców... U nas jakbym powiedziała, że staram się o dziecko to prędzej by mnie wywalili, a nie wspierali [emoji14] i na kiedy masz wizytę?

U mnie odpuszczony, bo miałam infekcję :/

Witaj :)

Nie wierzę jak to zlecialo...pokaż brzucha! [emoji173]

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Smieje się, ze to spozywcza ciaza, ale na wadze ledwo kg do przodu, wiec chyba nie :p

Załączniki

• WP_20170309_08_52_20_Pro.jpg
    WP_20170309_08_52_20_Pro.jpg
    631,6 KB · Wyświetleń: 110
mam taki termin bo od września moje cykle wynosiły 26 dni.
Teraz ovufriend wyznaczyło mi owulacje na 17 dc więc tym samym @ będzie później.
Jeżeli temp drastycznie nie spadnie to zatestuję w sobotę.
Szkoda testu... zwłaszcza że temp. niska.
Te dwa dni poczekam, jak jestem w ciąży to do tego czasu się nic nie zmieni :)
jedynym objawem są bolące i spuchnięte cycki....w brzuchy nic nie czuje.
No tak. Jak coś siedzi w macicy to już jest :-) trzymam kciuki za Ciebie

reklama
Do góry