reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@auslanderka czy lekarze coś więcej Ci powiedzieli? Co się wydarzyło? Jakie są rokowania? Trzymam kciuki oby wszystko rozwiązało się to na tyle ile może dobrze dla Ciebie!

reklama
@Martaldz zmieniłam w tabelce, choć z ciężkim sercem...
No właśnie siedzę w kolejce, mało osób na szczęście, także myślę do 45min i będzie po wszystkim :)
@Windy91 czemu nie sikałaś do szklanki teściowej ja się pytam?! :p
Trzymam kciuki, pisz jak tylko będziesz po [emoji173] bo mam jeden kubek i go lubię, szkoda mi było [emoji23] mam jeszcze puszkę po herbacie, nada się następnym razem? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy, kurde no! Co to ma być?! Ale powiedz mi.. twój też miał gorączkę prawda? U nas od gorączki minął miesiąc.. czyli jeszcze dwa [emoji53]
Dorcia, przykro mi.. to twoja pierwsza strata? Przepraszam ale ostatnio czytał tak szybciochem..
Martaldz, przykro mi.. oby to ostatnia @ ! Moja w tym miesiącu rozszalała się na całego [emoji53] u mnie 3 dc..
Miałam nie pisać ale cholera nie da sie ! [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry