reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Porozmawiam z nim we wtorek. Udało mi się przełożyć wizytę u gina ze środy na wtorek. Zobaczymy co mi powie. Strasznie się boję, że potwierdzi to co wymyśliłam... że muszę odpuścić. Szukam nadziei, jakiegoś punktu zaczepienia... Oszukuję sama sobie. Stawiam domki z kart, a potem je rozwalam. Cholera! Przecież nie da się budować na piasku. A mój organizm się rozsypuje i mówi "NIE". Czemu tak trudno podjąć tą decyzję???
I dobrze, że szukasz!!! A z piasku da się budować, na piasku też ;p może nie na stałe, ale 9 miesięcy da radę :D

reklama
Witam sie z rana dziewczyny.

Gratuluje wszystkim co wkoncu zobaczyly II upragnione kreseczki.

Chcialam tez Was przeprosic ze bardzo dawno mnie tu nie bylo. Ale myslami bylam z Wami itrzymalam kciuki.

Dziewczeta moge przyjsc ponownie do Was ??

U mnie 7tc+3 od tygodnia swiruje. Jednego dnia wiadomosc ciaza pozamaciczna,drugiego dnia szpital wiafomosc dobra jednak w macicy iuslyszalam serduszko(czesc mamusiu jestem), trzeci dzien zawieszenie,czwarty dzien dostalam po pysku beta minimalnie spadla na usg brak serduszka,piaty dzien sprawdzone przez innego lekarza brak serduszka,dzis szosty dzien pobranie bety czekam na wynik (wyrocznia)

Jutro usg potwierdxenie wyroczni i czyszczenie.

Moze jestem mekka ale nie potrafie sobie poradzic z tym wszystkim.

Chcialam tez Was przeprosic ze bardzo dawno mnie tu nie bylo. Ale myslami bylam z Wami itrzymalam kciuki.

U mnie 7tc+3 od tygodnia swiruje. Jednego dnia wiadomosc ciaza pozamaciczna,drugiego dnia szpital wiafomosc dobra jednak w macicy iuslyszalam serduszko(czesc mamusiu jestem), trzeci dzien zawieszenie,czwarty dzien dostalam po pysku beta minimalnie spadla na usg brak serduszka,piaty dzien sprawdzone przez innego lekarza brak serduszka,dzis szosty dzien pobranie bety czekam na wynik (wyrocznia)

Pyzunia, dobrze ze napisałaś bo sie tu martwiłyśmy o ciebie... strasznie mi przykro ze takie przeżycia cie spotkały... mam nadzieje ze dzisiejsza beta skoczy do góry...
Masz prawo przezywać i być miękka, to naprawde stresująca sytuacja i wszystkie ktore byłyśmy w takiej podobnej byłyśmy miękkie. To jest po prostu ciężkie. Tule mocno.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Pyzunia pamiętaj że możesz być zła i masz prawo płakać bo na każdego z nas czekają w życiu gorzkie migdały. Nie musisz być teraz silną daj sobie czas na słabość ale pamiętaj ze życie płynie dalej, po czasie trzeba się podnieść i walczyć o swoje cele dalej .
Najgorsza jest zawsze ta niepewność bo nie wiadomo jak sobie w głowie układać i niestety każda z nas decydując sie na starania nie wie co ją czeka. Taki los kobiet.

Jak miało się udać to się udało. I nie będzie miała znaczenia kawa i alko. A kwas foliwy czemu odstawiłaś? Ten trzeba łykać min.3 mce przed poczęciem więc...
No ten kolor moczu nie fajnie.zrób może posiew?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Posiew i badanie ogólne moczu. Nikt nie sika krwią bez przyczyny chyba ze był to pierwszy poranny mocz u odwodnionej osoby to wtedy może być aż tak stężony. Jeśli nic Cię nie boli i więcej niczego podejrzanego nie zauważyłaś to badania możesz odpuścić. Kobiety generalnie powinny brać kwas foliowy nawet jak sie nie starają bo nigdy nie wiadomo kiedy się zajdzie a kawa i alko ... spokojnie. W czasie gdy zagraża dziecku nie będziesz w stanie na nie nawet spojżeć .

Pyzunia kochana jestem tu od niedawna... W grudniu zobaczylam na tescie (nie jednym) dwie kreski, ale wizyta u lekarza na poczatku stycznia rozmyla marzenia o ciazy i tez trafilam na kilka dni do szpitala, beta i oczekiwanie... U mnie organizm sam sie oczyscil.
Musimy byc twarde, mimo lez i bolu i tego wszystkiego zlego co sie dzieje wokol nas. My kobiety musimy sobie poradzic ze wszystkim bo nikt inny nas niezrozumie. Wierze ze kazda z nas ktora pragnie tych dwoch kreseczek to je ujrzy i doczeka szczesliwie malego szkraba [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pyzunia masz prawo przeżywać to wszystko jak chcesz i jak czujesz.Cierpisz ale tutaj jest dużo dziewczyn po podobnych przejściach i dlatego otrzymasz tu wsparcie.pamiętaj nadzieję trzeba mieć zawsze do końca.jeśli jednak coś będzie nie tak to walcz dalej, nie poddawaj się.jesteśmy z Toba !!!

Ja mam ostatnio doła i jakoś brak chęci na cokolwiek.mało pisze ale mam nadzieję ze i mnie niedługo zaświeci sloneczko;)buziaki dziewczyny

Witamy, pyzunia trzymam kciuki aby wyniki szly w górę. I tak jam dziewczyny piszą masz prawo być miękka. Dla kobiety 2 kreski na teście to już dziecko, nasz wyczekiwany cud. Juz wtedy je kochamy. A ty słyszałaś już serduszko. Twoja reakcja na tą sytuację jest zrozumiała. Trzymam kciuki.

Witam zrbiłam test i taki mi wyszedł ta druga bladsza ale mozna ją spokojnie odczytać. Ostatni okres mialam 1.01.2017r teraz 6 dzień mi się spóźnia cykle 30 dniowe przeważnie.
1486280499-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry