reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, porozmawiajcie na spokojnie. Może ta rozmowa Ci wiele da i zmienisz tok myślenia. Ja po tej ciazy biochemicznej przeszłam na dietę paleo, całkowicie zrezygnowałam z glutenu. Zaczęłam się suplementowac multiwitamina Doctors Best , folianem i Wit D dodatkowo też tej firmy oraz K2+ MK7. Wrzesień, październik, listopad plamilam zawsze przed @ nawet 5 dni i cykle były nawet po 33 dni. Od 2 grudnia żyje wg tej Nowej diety i suplementów. @ przyszła po 29 dniach tak jak to było zawsze, bez kropli plamienia. To była ostatnia @ 31.12 :) teraz też ani kropelki i oby tak zostało. Od początku czułam, ze jest inaczej, po prostu dobrze. Pomysl o tym :*
Mój D jest strasznie zamknięty w sobie. Nie potrafi rozmawiać. Myślę, że po rozmowie zapadnie dłuuugie milczenie i znowu nasz związek będzie pod znakiem zapytania. To dobry mężczyzna, ale ciężki we współżyciu...
Ani mi się nie waż będziesz w tabelce czekać zawsze kochana
Dziękuję Słońce :( tylko na co mam czekać, kiedy nie wierzę w cuda?

Czy wizyta u ginekologa ma sens jeśli nadal będę plamić. To już siódmy dzień... :(

reklama
Mi też endo kazała wstrzymać starania do kwietnia, coś tam działamy, ale nie mówię mojemu m, że teraz mamy działać co dwa dni bo są dni płodne, w tym miesiącu nawet nie wiedział, kiedy owu mam.
Dość wysokie masz tsh, ja ostatnio badałam w grudniu i miałam też ponad 3.
Nie wiem, co może oznaczać ten powiększony węzeł chłonny.. a endo nic nie powiedziała?

@Spark myślę o Tobie cały dzień, jak to cudownie, że Ci się udało, aż opowiedziała o Tobie koleżance. Na dodatek dołączyłaś do Bulbaska <3 super!

@StorAnia może porozmawiaj z m, może on doda Ci siły do walki, jak sama sobie nie możesz poradzić z porażką. Trzymam kciuki!

Ostatnio, jak napisałam m, że dostałam ten głupi okres, to odpisał "Okres to nie koniec świata" Ot pocieszenie!

Witam nową staraczkę, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!
No właśnie z tą rozmową będzie ciężko :(

Cudowne wiadomosci!!! :):) ale piękne zdjecia :):*

Ślicznotek :):):)

U mnie 12dpo, negatyw. Jednak moje przeczucie po raz kolejny mnie okłamało.. @ w poniedziałek.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Jeszcze nic nie jest przesądzone, może w poniedziałek będzie pozytyw. Trzymam kciuki. Póki nie ma @ to jest nadzieją!

Ania wiem ze ciężko jest nie przemyslac i uwierzyć że będzie dobrze ale i Tobie sie uda Tobie i pozostałym staraczkom tego życzę i wierze że się uda.
U mnie niby teoretycznie dni płodne ale nie czuje nic zawsze mnie cos tam kluje teraz nic i dupa niedługo sama tu zostane

Test Spark z Facebooka !!!!![emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Kochana wybacz zrobiłam to za Ciebie[emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179]
1486204689-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Spark gratulacje!

Ania wiem ze ciężko jest nie przemyslac i uwierzyć że będzie dobrze ale i Tobie sie uda Tobie i pozostałym staraczkom tego życzę i wierze że się uda.
U mnie niby teoretycznie dni płodne ale nie czuje nic zawsze mnie cos tam kluje teraz nic i dupa niedługo sama tu zostane
Nie zostaniesz. Mi kiedyś też taka myśl przeszła a się udało. Tobie też się uda :)

Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Cudownie!!!:)

reklama
Mi też endo kazała wstrzymać starania do kwietnia, coś tam działamy, ale nie mówię mojemu m, że teraz mamy działać co dwa dni bo są dni płodne, w tym miesiącu nawet nie wiedział, kiedy owu mam.
Dość wysokie masz tsh, ja ostatnio badałam w grudniu i miałam też ponad 3.
Nie wiem, co może oznaczać ten powiększony węzeł chłonny.. a endo nic nie powiedziała?

Ostatnio, jak napisałam m, że dostałam ten głupi okres, to odpisał "Okres to nie koniec świata" Ot pocieszenie!
Faceci, na nich zawsze można polegać .
Endo powiedziała, że mógł być stan zapalny. Ale jie wiem czemu przerwać starania skoro już będę brała leki. Muszę się doedukowac. W sumie teraz cykl poszedł w plecy przez zabieg, marzec wrzuca nas w grudzień a tego chyba nie chce, to chyba i tak kwiecień na wznowienie zostanie. Wiosną włączy się lepsze myślenie

Do góry