reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, mnie nigdy nie bolały piersi. NIGDY NIGDY. Aż tu nagle po 3 miesiacach starań tak zaczęły boleć,ciągnąć.myślałam że ciąża,ale nie. Ból nie ustepowal ani dnia, obojętnie ktory to dc. Po dwóch miesiącach zaczęłam się bać czy może jakiś guz. I teraz tydzień temu na wizycie gin mi to wszystko posprawdzal, wymacal itp. Wszystko jest ok. Powiedzial że być może w którymś cyklu zaskoczyło a się nie utrzymało a już hormony ruszyły...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wśród staraczek :) bardzo mi przykro mi z powodu Twoich strat :(
to bardzo boli :( ale wierzę że w końcu Ci się uda tak jak i każdej :) powodzenia

reklama
Kotek jak masz nospe i luteine to możesz poczekać tak po 6tyg idź to bedzie serduszko a jak nie masz to możesz wcześniej.Mi luteine bardzo podkrecała mdłości i wymioty. Chodziłam jak cień siebie. W jakiś piątek kazał mi lekarz odstawić a od poniedziałku zaczęłam żyć i cieszyć się z ciąży.
mam pare tabletek luteiny,
musiałabym isc do lekarza żeby wiedzieć kiedy odstawić dostinex bo może powinnam od razu...

@marc głowa do góry. Jest jeszcze kilka dni na test...A poza tym to dopiero początki Twoich starań. Popatrz na mnie: mam 28 lat, wycięli mi mięśniaka, miało być wszystko dobrze. "Teraz to raz dwa zajdzie Pani w ciążę" tak usłyszałam od mojego gina... I wszystko jest ze mną okej. Mój mąż też ma silnych chłopaków, bo badał. To jest mój 26 cykl starań... Wiesz co czuję?
Dlatego nie możesz się poddawać. Faceci są prości w użytkowaniu. On na swój sposób też to przeżywa, bo widzi jak Ty się męczysz. Mój biedny słowem się do mnie na ten temat nie odzywa, ale wiem, że przez pół nocy nie śpi i myśli co dalej... Ostatnio mu to wszystko wypłakałam, że nawet ze mną o tym nie rozmawia. Wiesz co usłyszałam? "Bo cię kocham, i nie chcę patrzeć na to, że znowu płaczesz, bo poruszam TEN temat..." Na pewno myśli o tym, tak samo jak Ty, tylko tego nie okazuje. Ich boli tak samo, tylko mają gdzieś tam zakodowane że muszą być silni, bo są dla nas wsparciem. A może jakiś wspólny wypad w weekend? Może przestańcie się serduszkować wtedy, kiedy aplikacja czy test każe? Tylko po prostu kiedy macie na to ochotę?

Dziękuje za słowa otuchy :-*
Wyjeżdżamy na Słowację od 17 lutego a wcześniej chce w ten weekend jechać na spa z koleżanka :-)

Chłopcy chyba tak mają... Mój dzieć kiedyś tylko sprzatał, wolał sprzątać, niż się bawić, a teraz już gorzej, a ma dopiero 6,5 roku. Ciekawa jestem jak to będzie jak pójdzie do szkoły, no i jeśli pojawi się rodzeństwo...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój kochana zaczął oszukiwać i mówi co mu wygodnie .... eh chyba nastolatek mi się juz robi [emoji4]

Wysłałam Ci kartę motywacyjna na priv. Mam nadzieję, że będzie pomocna [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja bym na twoim miejscu szla od razu po pozytywnym tescie. Ja po jednym poronieniu ide od razu, a po dwóch to juz na pewno. Lekarz niech wlaczy jakies leki, zeby nie powtorzyla sie sytuacja.

Moj M daje rade daltego, ze bobosexy planuje sztuk dwa albo trzy, co 2 dni w okolicach owu. i koniec.
Jak bym wiecej planowala to moglby byc problem. A wiecej naprawde nie trzeba.. tylko jeden plemnior ma sie przedostać, i to nie tylko slabe nasienie moze byc problemem, ale setki innych przyczyn o ktorych nawet nie wiemy..
Jak mialas przytulanki w poniedzialek, to jest akurat 2 dni przed owu, nawet slabe nasienie przetrwa. Ja zaszlam w ciaze 1,5 roku temu wlasnie z jednym jedynym bobosexem 2 dni przed owu. (poronilam, ale to inna sprawa) Dopiero rok temu robilismy badania nasienia i są bardzo zle, wiec mimo ze zle wyniki, to da sie zajsc przy seksach 2 dni przed owu.
Wiec jesli wiesz, ze u was przytulanki nie sa z czestotliwoscia królików (jak i u nas), to mysle, ze taka nagla akcja kilka dni pod rzad i to kilka razy dziennie mogla go przerosnąć. Mnie tez by przerosła. Wiedzac, ze zwykle jest razy czy dwa razy na cykl, postaraj sie to zaplanowac jak najblizej owu i juz. jesli masz cykle 28dniowe, owu np 13 lub 14dc, to np w 12 i 14dc.

A lat mam teraz 35 (rocznikowo 36), wiec tez juz nie pierwszej mlodosci i staram sie o pierwsze dziecko, i wiem co to presja czasu. Chyba jestem tu jedyna w takim wieku, starajaca sie o pierwsze bobo.

Witaj Digital, powodzenia! Przykro mi z powodu poronien...
Robilas badania po poronieniach? znasz przyczyne?
Pewnie,przecież tak naprawdę jeden strzał starczy oby celny. W okolicach ze dwa razy i już. Po co się tak męczyć? Ja mojego meczylam bo chciałam osłabić plemniki tak na dziewczynkę[emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry