reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Beta mi pięknie rosła ! Jutro idę ja badanie i zobaczę jak jest teraz ale przyrost był i byłam w niebo wzięta. Ostatnio stanęło na 9 400 tys
Super beta! Tym bardziej badz dobrej mysli! &&&&&& trzymam za Ciebie .
Tym bardziej ze nie masz zadnych plamien itp tym bardziej powinnas wierzyc ze Bog ma.cie w swojej opiece :-*

Witam wszystkich i melduje się przeziębiona :( wczoraj cały dzień przelezalam w łóżku :( Teraz leże pod kocykiem.
Jutro idziemy oglądać nowe, wieksze mieszkanie nie mogę się doczekać.

Zaczęłam z mężem pić ziółka ojca sroki i muszę powiedzieć że jemu i mi smakują :D

Beta mi pięknie rosła ! Jutro idę ja badanie i zobaczę jak jest teraz ale przyrost był i byłam w niebo wzięta. Ostatnio stanęło na 9 400 tys
Ja nie znam się ani na przyrostach bety ani na wielkości pęcherzyków itp.ale może rzeczywiście lekarz się pomylił skoro takie przyrosty?? Trzeba wierzyć że będzie dobrze!

Nie sądziłam że to napiszę ale...mam już dość tego codziennego seksu[emoji20]trochę mniej już boli. Wczoraj 2 razy było nawet. Chyba M wziął do siebie te moje sobotnie wyrzuty...a u mnie jak na złość dziś śluz rozciągliwy mocniejsza kreska na testach owu i czuję pracę jajników. 12 dc czyli tak jak w poprzednich 3 cyklach ok.12/14 wszystko tak wyglądało a gdzieś 15 śluz już biały...
Wygrzebałam też tą szyjkę macicy...i wydaje się być wysoko. Średniotwarda i średniootwarta...ale robię to pierwszy raz w życiu więc nie wiem czy dobre odczucia mam...Niby wszystko idealnie...tylko ochoty brak[emoji53]

Ile płacicie za monitoring cyklu? Pytałam orientacyjnie w jednej klinice to 200 zł i mówili żeby w 10 dc się zgłosić...nie za późno??cykle 25/27 ale ostatni 23...tylko chyba lutelna mi jednak się skróciła a nie to że owu wcześniej...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich i melduje się przeziębiona :( wczoraj cały dzień przelezalam w łóżku :( Teraz leże pod kocykiem.
Jutro idziemy oglądać nowe, wieksze mieszkanie nie mogę się doczekać.

Zaczęłam z mężem pić ziółka ojca sroki i muszę powiedzieć że jemu i mi smakują :D
Duzo zdrówka życzę teraz wciąż sie slyszy o jakis paskuctwam a przedewszystkim grypie w wiadomosciach nawet podawali ze.ludzie choruja calymi rodzinami .... ja tez jestem.przeziebiona od tyg masakra jakas dziecko moje tez ma katar i kaszle....
Pisalas ze zmieniacie mieszkanko na nowe to moze wlasnie takim.waszym.prezentem.z tej okazji beda juz niebawem 2 kreseczki :-)

Kurcze po tym teście mimo wszystko się podłamała.. przepraszam Was dziewczyny, że tak napisałam.. niektóre z Was się tyle czasu starają i nie tracą nadziei, bo przecież kiedyś ten cud i nas dotknie..
Dzisiaj spędziłam cały dzień z mamą, pozałatwiałyśmy sprawy, zrobiłyśmy obiadek, a za chwilę znowu do niej jadę, bo się zjeżdża rodzina.. Szkoda, że na taką okoliczność, ale zawsze to spotkanie z najbliższymi.
Właśnie zgrywam film z mojego wesela i zdjęcia dla rodzinki, która przyjedzie. Będzie okazja wręczyć tym co nie widzieli.
@nimitii dobrze dziewczyny piszą, miej nadzieję! Cieszę się z postawy Twojego męża, najważniejsze to mieć kogoś, kto Cię wesprze. :)

@Lanvin oczywiście, że tak! Pamiętam, jak byłam u mojej koleżanki we wrześniu na porodówce (urodziła synka po ponad roku starań, przy braniu mnóstwa leków, dongi, diety, temperatury, bez owulacji z PCOS i dwoma ogromnymi torbielami na jajniku- cuda się zdarzają!) i jedna "mama" zostawiła swojego synka do adopcji....Ten maluch leżał sam na porodówce... Serce mi się ścisnęło okropnie, całą noc z mężem nie przespaliśmy, zastanawiając się czy może nie czekał na nas... Także bierzemy to pod uwagę.

@nimitii może idź do innego lekarza? Może akurat... Kurde, cały czas siedzisz mi w głowie... Trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

@marc a na kiedy masz termin @?

Hejka dziewczyny. Robiłam dzisiaj jednak test i dupa blada :-( nic.... także pewnie owu była przesunięta na ten dalszy termin dzięki mojej chorobie i brania tabletek na gorączkę, wiec super - żyć sie odechciewa :-(
Przykro mi Kochana. A nie dzialaliscie już jak wychodziły te pozytywy??? Do piątku jeszcze trochę czasu.

reklama
Kurcze po tym teście mimo wszystko się podłamała.. przepraszam Was dziewczyny, że tak napisałam.. niektóre z Was się tyle czasu starają i nie tracą nadziei, bo przecież kiedyś ten cud i nas dotknie..
Dzisiaj spędziłam cały dzień z mamą, pozałatwiałyśmy sprawy, zrobiłyśmy obiadek, a za chwilę znowu do niej jadę, bo się zjeżdża rodzina.. Szkoda, że na taką okoliczność, ale zawsze to spotkanie z najbliższymi.
Właśnie zgrywam film z mojego wesela i zdjęcia dla rodzinki, która przyjedzie. Będzie okazja wręczyć tym co nie widzieli.
@nimitii dobrze dziewczyny piszą, miej nadzieję! Cieszę się z postawy Twojego męża, najważniejsze to mieć kogoś, kto Cię wesprze. :)
Kochana miałaś prawo do takiej reakcji, ale właśnie staraczki fighterki dają siłę by walczyć dalej bo tyle czasu trwają przy swoim i się nie poddają. Fajnie, ze śledzia czas z bliskimi mimo tak jak wspomnialas smutnej okoliczności. Buźka :*

Do góry