reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Oj kiepsko .... [emoji17] spróbuj jeszcze za 2 dni, może za wcześnieDziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/
Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek
Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*
StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać [emoji110]
Paraplu super, że tak łatwo poszło będę trzymać kciuki za wizytę.
Spark super seksi wdzianko mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie [emoji14]
Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...
Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.
Dobrej nocy kochane :*
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
evelinia
Śliczne maleństwo niech zdrowo rośnie namKalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca ♥♥♥ nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania beda
evelinia
Marc mi się wydaje, że ovulka była w 17 dcW sensie ten :-)
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - df8333ac6298b.jpg>IMG_2784.JPG</a>
S
StorAnia
Gość
Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar!Kochana ja Ci życzę tego cudu z całego serca! ❤ tym bardziej z takim dobrym ginem jak tu Paraplu opowiada
Super same dobre wieści powinnam częściej znikać na dłużej bo potem wracam i same dobre wieści
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze
S
StorAnia
Gość
Kochana kuracja clo musi /według mnie/ być monitorowana. Żeby wiedzieć kiedy jajeczka są dojrzałe i czy pękły. U mnie rosły, nie pękały, bo blokował je dupek. Niestety nie miałam monitoringu...Mam złe przeczucia...czuję już jajniki a to dopiero 7 dc...kutwa no. Najpierw pierwszy w życiu cykl 23 dniowy i bolesna @ a teraz jakieś boleści jajników...wtf?
s
StorAnia ale z tymi lekami to czemu tak wyszło? Chyba miało pomóc a zadziałało antykoncepcyjnie?? To może jednak nie będę gina prosić o leki na podkręcenie owu bo jeszcze w ogóle zaniknie czy coś...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
Już przestaję bo mnie coś piecze na dole i boję się, że to jakaś małpa infekcja...@M2b niee znikaj naa długo!
@Lui :) dasz radę, wiem po sobie!
@Dariana na mnie też nie ;p ale dobrze, przynajmniej niee muszę długo w tym paradować ;p
@StorAnia wiem, że to już pisałam, ale uwielbiam jak pozytywnie myślisz!
Ja a ja mam takie rozstępy na tyłku i udach że kiedyś chodziłam tylko w bokserkach na plażę... Mój ogromny kompleks, z którym sobie jakoś poradziłam, gorzej z górą...;p
S
StorAnia
Gość
Nie masz biustu, ale jesteś śliczna, szczuplutka i pewno bardzo pociągająca co z tego, że ja mam biust...80G i prawo grawitacji zrobiło swoje niedługo nie będę kupować szalików na zimę, będę miała swojeTeż nie mam biustu i te seksowne wwdzianka nie wyglądają na mnie tak seksownie... ale po lampce winka trochę odwagi nabieram, a pozs tym po pierwszej reakcji mojego jak się tak ubrałam (miałam takieego stresa, że hohi, całe wino obalilam, się zastnanawiam teraz jak byłam w stanie się ubrać w ogóle ;p ) to wiem, że go to meeeega kręci mimo moich skromnych "walorów"
Agatusia1
Witam z ranka nie było mnie wczoraj więc teraz przy śniadanku Was nadrabiam, ale pewnie wszystkiego nie zdążę
U mnie 5 dc i powoli @ się kończy, więc będziemy działać
U mnie 5 dc i powoli @ się kończy, więc będziemy działać
reklama