Joaszka
Fanka BB :)
Rossman facelle. PolecamDziewczyny te testy doz to które używacie?? Dacie linka??? Albo do sprawdzonych innej firmy
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rossman facelle. PolecamDziewczyny te testy doz to które używacie?? Dacie linka??? Albo do sprawdzonych innej firmy
Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.
Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.
Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...
I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi gratuluję i życzę dużo zdrówka dla wasNormalnie sama w to jeszcze nie wierzę Serducha już oba pikają
Wedle ostatniej @ 7t2dNeSSi gratuluję i życzę dużo zdrówka dla was
Który to tydzień ?
Na kiedy termin ?
A ok u nas było co drugi dzień od kiedy skończył mi się okres więc niby szansę powinny być dość duże ale się okaże ten test negatywny mnue triche załamał ale mam nadzieję że poprostu było za wcześnie na test a ja w gorącej wodzie kapanaJa nie myślę że się udało ale jeśli przytulanki były około owulacji i nie ma jeszcze @ to zawsze jest szansa na fasolkę
wlasnie moj mi pomaga, wstaje w nocy, w dzien sie malym zajmujeNajgorszy blad mlodej mamy! Ja z pierworodnym tez chcialam byc taka swietnie zorganizowana i jak maly spal to gotowalam pralam sprzatalam i przez caly dzien oka nie zamknelam bo nie chcialam obarczac tymi obowiazkami meza- przeciez on do pracy chodzil...a potem czesto noc nie przespana i padalam z wycienczenia. Teraz jak zajde w ciaze i urodze pozwole sobie na chwile lenistwa, oczywiscie w miare mozliwosci przy dwulatku...
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa84 tak mi przykroHej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.
Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.
Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...
I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom