reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.

Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.

Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...

1484770500-aaaaaa.jpeg

I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nie poddawaj się!U mnie wszystkie symptomy sugerowały,że to już,bóle, samopoczucie i dziś mnie @Odwiedziła wredna 2 przed czasem aczkolwiek jest bardzo skąpa.Moze w tym roku uda mi się urodzić,bo o październiku już nie myślę, mój cykl chyba zaczyna swirowac:-(

Dziewczyny dziś oficjalnie mogę potwierdzić moc sprawczą ziół ojca Sroki. Od 15 lat nie widziałam u siebie śluzu płodnego. A dziś jest :)
Zioła piję od 27 grudnia.

NeSSi gratuluję i życzę dużo zdrówka dla was
Który to tydzień ?
Na kiedy termin ?
Wedle ostatniej @ 7t2d
Wedle usg 6 tydzień z kawałkiem, tam dla każdego inny :)
A termin to mówiła, że 5 września zostaje ale ciąża będzie rozwiązana w 38 tygodniu, bo mam obciążony wywiad ..

Ja nie myślę że się udało ale jeśli przytulanki były około owulacji i nie ma jeszcze @ to zawsze jest szansa na fasolkę:laugh2:
A ok u nas było co drugi dzień od kiedy skończył mi się okres więc niby szansę powinny być dość duże ale się okaże ten test negatywny mnue triche załamał ale mam nadzieję że poprostu było za wcześnie na test a ja w gorącej wodzie kapana

Ja nie do końca wiem czy mam śluz płodne a często jest tak ze występuje tylko my go nie widzimy bo jest głęboko w szyjce a jak zaszła w pierwszą ciąża to byłam pewno ze nic bo w te dni co oblicxylam owulke nie było przytulanek i nie obserwowałam śluzu

Najgorszy blad mlodej mamy! Ja z pierworodnym tez chcialam byc taka swietnie zorganizowana i jak maly spal to gotowalam pralam sprzatalam i przez caly dzien oka nie zamknelam bo nie chcialam obarczac tymi obowiazkami meza- przeciez on do pracy chodzil...a potem czesto noc nie przespana i padalam z wycienczenia. Teraz jak zajde w ciaze i urodze pozwole sobie na chwile lenistwa, oczywiscie w miare mozliwosci przy dwulatku...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wlasnie moj mi pomaga, wstaje w nocy, w dzien sie malym zajmuje

reklama
Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.

Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.

Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...

1484770500-aaaaaa.jpeg

I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa84 tak mi przykro
Miałam nadzieję, że będzie dobrze do końca trzymałam kciuki
Bądź wytrwała w dążeniu do celu, wreszcie nad Tobą zaświeci słoneczko
tulę wirtualnie

Do góry