reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Test pink wczrajszy negatyw stał się dzisiaj pozytywem, @ przyszła dziś po południu. Zaczynam 5 cs Zobacz załącznik 791529

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
O masakra... Współczuję kochana [emoji17] nie ma co rozpamietywac, trzeba zbierać siły na kolejny cykl, buzi w czolko [emoji8]

Ja też zostałam na polu bitwy... Teraz trochę żałuję że odpuściłam, tam u was na wrzesniowkach to zacna ekipa widzę [emoji1] mi by z OM wychodził 1 październik, ale co tam! [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
O masakra... Współczuję kochana [emoji17] nie ma co rozpamietywac, trzeba zbierać siły na kolejny cykl, buzi w czolko [emoji8]

Ja też zostałam na polu bitwy... Teraz trochę żałuję że odpuściłam, tam u was na wrzesniowkach to zacna ekipa widzę [emoji1] mi by z OM wychodził 1 październik, ale co tam! [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To atakujemy październik Kochane :D

Witam was z rana.nas zasypalo:errr:ja niedawno wstałam i piję kawkę.
Trzymam kciuki za ciemniejsze kreseczke dziewczyny.
A ja wam powiem ze u mnie to mój mąż płaci wszystkie rachunki i on wszystko załatwia.ja bym chyba nie zapamiętala wszystkiego co mam płacic:Dśmieje się ze to przez niedoczynność tarczycy o wszystkim zapominam.ja zapominam notorycznie i wogole jestem rozkojarzona:pmoj mąż jest bardzo wyrozumialy:laugh2:
A u mnie jest wręcz odwrotnie, ja za wszystko płacę i ogarniam, a M wiecznie o niczym nie pamięta, co mnie do szału czasem doprowadza...
Nie lubili mnie od samego początku, K jest ze wsi, ja miastowa, dla nich biedna bez ziemi, posagu .. tacy durni zacofani ludzie. Podczas którejś z kłótni po Naszej wyprowadzce, wykrzyczał mu tak teść ..nie odzywaliśmy się do nich, nie odwiedzaliśmy aż się Michał urodził. Ale widziałam, że K żal rodziców, więc wyciągnął dłoń pierwszy na zgodę ..tego nie mogłam mu zabronić, nawet po tym wszystkim.
Matko, a wydawałoby się, że w dzisiejszych czasach nie ma już takich podziałów...
pyzunia dziękuję pięknie :)
bobofrucik rzeczywiście długo się staracie. Życzę powodzenia :)
U mnie starania o drugie dziecko były kompletnym zaskoczeniem,bo trwały praktycznie 2,5 roku. Do dzisiaj nie wiem czemu,a cykle już wtedy miałam nieregularne. I jak po takim czasie wściekła odpuściłam,po prostu powiedziałam,że mam w d... i już nie chcę, to zaskoczyło.
Także życie bywa przewrotne,choć sama w podobne historie nie wierzyłam,ale jednak. :D
Moi rodzice tak mieli jak się o mnie starali, 3 lata im zajęło i w końcu się udało :-)

Kupiłam clearblue i... same zobaczcie
1484411631-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!!! :-)

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mi w poprzedniej ciąży z om wychodził 1 październik :-) chociaż z usg jakoś po 20, bo owu była później... Ale data dobra :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja dalej @ nie mam :-( dzisiaj 46dc...za to mam infekcję, wczoraj założyłam tabletkę, więc dzisiaj i swędzi i piecze, a akurat mam chcicę jak na złość :p

Tak bardzo chciałabym dzidziusia, ale z drugiej strony wolałabym aby był z początku roku. Sama nie wiem co robić, czy faktycznie poczekać dwa miesiące staraniami, czy próbować, bo tak czy siak nie wiem, czy się uda...

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja dalej @ nie mam :-( dzisiaj 46dc...za to mam infekcję, wczoraj założyłam tabletkę, więc dzisiaj i swędzi i piecze, a akurat mam chcicę jak na złość :p

Tak bardzo chciałabym dzidziusia, ale z drugiej strony wolałabym aby był z początku roku. Sama nie wiem co robić, czy faktycznie poczekać dwa miesiące staraniami, czy próbować, bo tak czy siak nie wiem, czy się uda...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak infekcja.... hmm może to jakiś znak?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Poczekaj aż minie infekcja i jak już rozpoczniesz kolejny cykl. A domyslasz się skąd to opóźnienie?

Patrząc jak to długo moze trwac, nie ociagalabym się ze staraniami ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki mam pytanie bo jedziemy do Polski za kilka tygodni. Wiem że około 6 tyg już bije serduszko ale 6 tyg liczony od miesiączki czy od owulacji ? Bo ja kompletnie zielona... wiem że się do tego czasu wiele może zdarzyć ale chciałabym pójść do lekarza w lutym bo tu jakbym miała usg to dopiero w 12tyg :frown:
Jeny ja dalej nie wierzę...:)

Basiu działamy :) jak się uda ten cykl to będę pazdziernikowka :D Ty chyba tez co?

Tak ja juz w razie czego październik.. 2 bodajże [emoji6] ale nie nastawiam się bo w te najważniejsze dni to właściwie seks tylko w 12 i 14dc i to w zasadzie szybki numerek przed basenem [emoji23] ten wyjazd trochę mi pokomplikował plany.. 13 nic, 15 tez nic tylko w nocy z 15 na 16 wiec słabo to widzę..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki mam pytanie bo jedziemy do Polski za kilka tygodni. Wiem że około 6 tyg już bije serduszko ale 6 tyg liczony od miesiączki czy od owulacji ? Bo ja kompletnie zielona... wiem że się do tego czasu wiele może zdarzyć ale chciałabym pójść do lekarza w lutym bo tu jakbym miała usg to dopiero w 12tyg :frown:
Jeny ja dalej nie wierzę...:)

Liczysz od ostatniej miesiaczki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry