Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też uważam że co będzie mialo byc to będzie choć marzenia o coreczce zawsze będą ale tak jak piszesz ważne by było zdroweAch pewno,że się pamięta sama starałam się o księżniczkę bo dwóch królewiczów już mam
Pamiętaj jednak,że staraniom można pomóc jak najbardziej , ale płeć i ilość naszych pociech mamy już zapisane w gwiazdach życzę Ci królewny ,sama czekam na Swoją w ostateczności urodzi się kolejny królewicz
ps. byle zdrowe ☺
Przecież tam jest kreska kochana!!!Oooo ciemna blondynka zaczela myslec he heZobacz załącznik 791308
no przecież tu krecha jak byk a nie żaden cień cienia Pyzunia, co Ty, szczęścia nie poznajesz?Oooo ciemna blondynka zaczela myslec he heZobacz załącznik 791308
Też ją widze ,ale ja w porzednim cyklu trafiłam na felerny test, druga kreska była bladsza,siostra i mój potwierdzili ale następny test negatyw..Oooo ciemna blondynka zaczela myslec he heZobacz załącznik 791308
I po cichutku GRATULUJE !!!Oooo ciemna blondynka zaczela myslec he heZobacz załącznik 791308
Pyzunia gratulacje!!! Ja też dziś mam taką kreskę..Oooo ciemna blondynka zaczela myslec he heZobacz załącznik 791308