reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Żyję żyję [emoji16] fajnie, że u Cb wszystko w porządku. Mały jest cudny [emoji7]

Czytałam ze sproszkowany korzen macy działa cuda jeśli chodzi o płodność i libido. Oczywiście kupiłam ale jeszcze nie próbowałam. Wystarczy łyżka dziennie do jogurtu czy koktajlu.

Ooo skąd ja to znam. U mnie dwie z najbliższego otoczenia zafasolkowaly i też myślałam że mnie zje zazdrość. Ale się rzadko widujemy bo poszły na zakaz pracy takie ciążowe l4 w De, więc już tak nie boli. Poza tym życzę im jak najlepiej bo to nie ich wina ze im się udało a mi nie.
Marc glowa do góry! Nam też się uda.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super poszukam i wypróbuje na pewno Dziękuję kochana ❤

Czyścirowy... ble...nienawidzę nawet u szczupłych dziewczyn. A nazwa czyścirowy wyszła z ust mojej pierwszej ginki, która leczyła mnie od 15 roku życia :D
Czyścirowy [emoji23] płacze [emoji23] [emoji23]

Moja przyjaciółka tak wpadła... A jak widzę jakie ma interakcje z tym dzieckiem to nóż się w kieszeni otwiera... No i to potwierdza ze głowa to najlepsza antykoncepcja, gdybym używała parchatych gumek z Lidla albo czasem zrobiła bez to bym już dawno dziecko miała. A tak to już nawet bzykac mi się nie chce...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Moja przyjaciółka tak wpadła... A jak widzę jakie ma interakcje z tym dzieckiem to nóż się w kieszeni otwiera... No i to potwierdza ze głowa to najlepsza antykoncepcja, gdybym używała parchatych gumek z Lidla albo czasem zrobiła bez to bym już dawno dziecko miała. A tak to już nawet bzykac mi się nie chce...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Dokładnie... co tu zrobić :(
I @StorAnia ma rację piękna kobietka a nie słoń!!!:angry:

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A my nigdy się nie zabezpieczalismy, jak już to tylko przerywany i co??? I wpadki nie ma przez 13 lat... To chyba jednak nie ma reguły i nie jest po prostu takie łatwe...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nawet kiedy byłam szczupła, czułam się jakbym miała owsiki. Wszystko mi przeszkadzało. W tamtej części ciała, toleruję tylko jedno ciało obce ;) od czasu do czasu, jak jest sens :D
Haha ja to samo chociaż jak mam sucho to nawet tego jednego nie toleruje. Ja myślę że mam trochę z tymi seksami problem bo też często 'na sucho' było i od tego kolejne infekcje. Jak czuje ze jest sucho to po prostu odwracam się na bok i śpię :-D

reklama
Bosh... a ja nic innego nie noszę tylko stringi ^_^ w żaglówach czuje się jak w pampersie [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nosiłam kiedyś stringi, teraz to niee mogę [emoji12] kiedyś złożyłam, zdejmowalam w kiblu w centrum handlowym bo białej gorączki dostałam, od tamtej pory nie zaliczam ich nawet do kategorii sex majtow [emoji23] trauma [emoji23]
Dokładnie... co tu zrobić :(
I @StorAnia ma rację piękna kobietka a nie słoń!!!:angry:
[emoji8] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry