Pewnie zależy od lekarza [emoji1]Niekoniecznie, od dwoch do 6 nam lekarz mówił
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie zależy od lekarza [emoji1]Niekoniecznie, od dwoch do 6 nam lekarz mówił
Ja to mam jeszcze 28 lat kredytuOjej.. 16 lat? To dużo czasu.. pewnie na mieszkanie
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurka a ja to nie miałam badan przed sonoHsg... tylko moze badanie czystości pochwy ale to jest takie ogólne na poziom bakterii, grzybów itp.Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam...
Kurczę, a to nie na tym wątku dziewczyny ktore juz maja dzieciątko, pisały zeby nie słuchać tych położnych co mówią zeby budzić co 3h dziecko, tylko niech samo decyduje kiedy jest głodne? Tak sobie zapamiętałam a teraz piszecie odwrotnie...Lux pierwszy miesiąc dziecię nie kuma czy to noc czy dzień potem już nie będzie w nocy takich przerw robił a spokojem się ciesz bo jak żółtaczka przejdzie to jeszcze da czadu. Mój nawet 6h spał i położna kazała budzić go na karmienie a potem jak żółty okres minął to spał mi max 1,5h. Wytrzymałam tak trzy tyg i podałam butelkę bo chyba cycem się nie najadal
No to właśnie wymaz z pochwy był...Ja to mam jeszcze 28 lat kredytu
O kurka a ja to nie miałam badan przed sonoHsg... tylko moze badanie czystości pochwy ale to jest takie ogólne na poziom bakterii, grzybów itp.
Kurczę, a to nie na tym wątku dziewczyny ktore juz maja dzieciątko, pisały zeby nie słuchać tych położnych co mówią zeby budzić co 3h dziecko, tylko niech samo decyduje kiedy jest głodne? Tak sobie zapamiętałam a teraz piszecie odwrotnie...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
No pewnie tak wydaje mi się, że to 4 to takie usrednione
Ale ja taki tylko że plusiki od 1 do 3 dają w pozycji bakterie, grzyby, costam jeszcze. a ty mialas dokladnie info jaka bakteria?No to właśnie wymaz z pochwy był...
Tak dokładnie jaka bakteria i plusiki ile jej.Ale ja taki tylko że plusiki od 1 do 3 dają w pozycji bakterie, grzyby, costam jeszcze. a ty mialas dokladnie info jaka bakteria?
A my chcemy Ninkę. Dla chłopca jeszcze nie wiemy...O jaki fajny temat się rozwinął U nas problem z imionami, bo pracuję w przedszkolu i zawsze imię jest związane z jakimś dzieckiem z przedszkola, a to z tego jakaś fajtłapa to odpada, tamta je kozy z nosa to też odpada, i tak w kółko Ale jak już się w końcu uda to córka Lidia, Natalia a syn Piotr, Wojtuś
ano tak... nie lubię dużych imprez, nie lubię wycieczek zorganizowanych, nie lubię pracować z kimś, nie lubię gości - zwłaszcza na dłużej niż 1 wieczór... po prostu lubię spokój... najlepiej pracuję sama, mam własne systemy pracy, jestem bardzo dobrze zorganizowana jeśli chodzi o pracę, ale wtedy, kiedy wszystko zależy ode mnie.... nie lubię współpracować.Ty też? Nie przypuszczałam...
może chodzi o tn pierwszy okres po porodzie, bo wtedy rzeczywiście maluszki ustalają sobie dopiero różnicę między dniem i nocą a poza tym chodzi o laktację... po 6 godzinach to by mi cycki rozsadziło... też budziłam. ale nie co 3 godziny tylko - jak mi to wyjaśniła moja lekarka - na żądanie znaczy i dziecka i mamy - więc wtedy, kiedy czułam, że cycki pełne...Ja to mam jeszcze 28 lat kredytu
O kurka a ja to nie miałam badan przed sonoHsg... tylko moze badanie czystości pochwy ale to jest takie ogólne na poziom bakterii, grzybów itp.
Kurczę, a to nie na tym wątku dziewczyny ktore juz maja dzieciątko, pisały zeby nie słuchać tych położnych co mówią zeby budzić co 3h dziecko, tylko niech samo decyduje kiedy jest głodne? Tak sobie zapamiętałam a teraz piszecie odwrotnie...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku