magoo
Fanka BB :)
o, nie, dzięki... jestem pedagogiem, nauczycielką, terapeutką, a teraz planuję postudiować pielęgniarstwo... od kilku lat nie pracuję w zawodzie - po przeprowadzce nie znalazłam pracy w zawodzie i zaczęłam swój biznes. I raczej już do zawodu nie wrócę bo w nauczycielstwie są raczej redukcje niż zatrudnienia. Więc raczej zajmę się biznesem - mam na oku coś nowego, ale nie mówię, żeby nie zapeszyć. Za to studia to raczej takie spełnienie starych marzeń... mogę sobie na to pozwolić czasowo, a z nauką w ogóle nigdy nie miałam problemów... 3 kierunki studiów i tylko 1 poprawka...@magoo przynam szczerze, że to jest bardzo możliwe, że tak właśnie będzie. Życie często samo za nas decyduje i nauczyłam się że lepiej się mu nie sprzeciwiać
Dziękuję za opis myślę, że dużo się zgadza. Nie należę do najszczuplejszych, ale odkąd schudłam 17 kg to raczej jestem zadowolona ze swojej figury. Mam 169 cm, więc rzeczywiście niewysoka. I jest właśnie tak, że staram się robić milion rzeczy i nie nudzić się. Wspieram wszystkich na około bo daje mi to dużo radości, kiedy widzę że to sprawia że jest innym łatwiej.
Może powinnaś zostać psychologiem - dobrze Ci idzie budowanie profili psychologicznych