reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@magoo przynam szczerze, że to jest bardzo możliwe, że tak właśnie będzie. Życie często samo za nas decyduje i nauczyłam się że lepiej się mu nie sprzeciwiać ;)

Dziękuję za opis :) myślę, że dużo się zgadza. Nie należę do najszczuplejszych, ale odkąd schudłam 17 kg to raczej jestem zadowolona ze swojej figury. Mam 169 cm, więc rzeczywiście niewysoka. I jest właśnie tak, że staram się robić milion rzeczy i nie nudzić się. Wspieram wszystkich na około bo daje mi to dużo radości, kiedy widzę że to sprawia że jest innym łatwiej.

Może powinnaś zostać psychologiem - dobrze Ci idzie budowanie profili psychologicznych :)
o, nie, dzięki... jestem pedagogiem, nauczycielką, terapeutką, a teraz planuję postudiować pielęgniarstwo... od kilku lat nie pracuję w zawodzie - po przeprowadzce nie znalazłam pracy w zawodzie i zaczęłam swój biznes. I raczej już do zawodu nie wrócę bo w nauczycielstwie są raczej redukcje niż zatrudnienia. Więc raczej zajmę się biznesem - mam na oku coś nowego, ale nie mówię, żeby nie zapeszyć. Za to studia to raczej takie spełnienie starych marzeń... mogę sobie na to pozwolić czasowo, a z nauką w ogóle nigdy nie miałam problemów... 3 kierunki studiów i tylko 1 poprawka...

reklama
Dziewczyny dziś 15 DC boli mnie brzuch jak na @ i pojawily się brązowe plemienia nigdy tego nie miałam czy którąś z was kojarzy co może być

Paraplu - i co się cieszysz? Działaj a nie "lubięto" wciskasz... oj dziewczyny, po takich emocjach jak wczoraj stwierdzam, że mam naprawdę ogromne szczęście, że mam Was, mogę się wyżalić i jakoś daję radę... pewnie bym się załamała, gdyby nie to, że od razu sprowadzacie mnie do pionu... albo odpowiedniego poziomu... liczę się z tym, że może się w ogóle nie udać... że jest za późno na ciążę, ale na razie jeszcze nie mówię pas. a Wam kibicuję z całego serca...
Trzymam kciuki za Ciebie.. po cichu Tobie kibicuje[emoji178] nie możesz się załamać- trzeba iść dalej[emoji7]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Na sama mysl mam ciarki. Uwazajcie na siebie bo teraz asfalt jest strasznie zdradliwy, wyglada na suchy a okazuje sie, ze szklanka.

Mi sie marzy Hania ale K kojarzy sie z jakas niefajna ciotka, na chwile obecna stanelo na Helence.
K chce Jasia ale ja jakos nie jestem przekonana, zreszta nie mam pomyslu na imie dla chlopca.

Przykro mi :(

Ehh...stanowczo "nie lubie".

A ile musi sie wstrzymywac przed badaniem?

Haha ale z czym mam dzialac? [emoji12]
Bo u mnie 5dpo to raczej juz za wiele nie podzialam [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przed badaniem ok 4 dni..

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry