reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
StorAnia z moja wiara tez nie jest idealnie. Oczywiście wierze w was wszystkie i jakie szczęście jak pojawiają się kolejne pozytywne dwie kreski,ale wiara ze mi się uda powoli spada i coraz częściej boje się ze się nie uda wcale. Wczoraj mój synek mi powiedział ze bardzo by chciał mieć rodzeństwo serce mi prawie pękło bo bardzo bym chciała ale nie wychodzi

My mamy wiarę za Ciebie i Siebie[emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :)
StorAnia z moja wiara tez nie jest idealnie. Oczywiście wierze w was wszystkie i jakie szczęście jak pojawiają się kolejne pozytywne dwie kreski,ale wiara ze mi się uda powoli spada i coraz częściej boje się ze się nie uda wcale. Wczoraj mój synek mi powiedział ze bardzo by chciał mieć rodzeństwo serce mi prawie pękło bo bardzo bym chciała ale nie wychodzi
No właśnie...
Miałam teraz 4 dni wolnego i to mnie dobija. Zbyt dużo czasu na myślenie, kombinowanie, wbijanie sobie szpili... Kurcze, wczoraj wyciągnęłam wagę. I nawet to mi nie poprawiło humoru. Kiedyś szalała bym ze szczęścia widząc zamiast 99 92 kg... A tu nic. Zlewka, zajadanie słodyczy, a potem głód bo limit kalorii wyczerpany za dwa dni... Masakra, chyba powinnam leczyć się psychiatrycznie...
Ważne, że jutro do fabryki. Wszystko będzie mnie wkur...ć i dobrze bo nie myślę o tym czego nie mogę mieć...
Tylko jak tu wstać o 3:20 po prawie dwóch tygodniach spania do 9...bo miałam popołudniowe zmiany... ;)

Hej dziewczyny.
Ale mam nadrabiania....35stron
W pracy nie mam kiedy zajrzec, a po pracy padam na cycki....

Milego wieczoru
Ide nadrabiac te 35 stron ;)

Znam to doskonale :D Wnerwiam się wtedy jak nie wiem na niego :p
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.

Dlaczego w Was jest więcej wiary niż we mnie... :(
Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...

Trzymam kciukole za jutrzejsze tłuste krechy !!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]I tak @Lanvin o Tobie też tu mowie żeby magoo samotna nie była ;)
Ja już nie testuję :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziękuję :)

No właśnie...
Miałam teraz 4 dni wolnego i to mnie dobija. Zbyt dużo czasu na myślenie, kombinowanie, wbijanie sobie szpili... Kurcze, wczoraj wyciągnęłam wagę. I nawet to mi nie poprawiło humoru. Kiedyś szalała bym ze szczęścia widząc zamiast 99 92 kg... A tu nic. Zlewka, zajadanie słodyczy, a potem głód bo limit kalorii wyczerpany za dwa dni... Masakra, chyba powinnam leczyć się psychiatrycznie...
Ważne, że jutro do fabryki. Wszystko będzie mnie wkur...ć i dobrze bo nie myślę o tym czego nie mogę mieć...
Tylko jak tu wstać o 3:20 po prawie dwóch tygodniach spania do 9...bo miałam popołudniowe zmiany... ;)
Kochana wiem co czujesz :(
A tak ja nic nie czuje. W tamtym miesięcu jak mnie po owulce ciągnęły i bolały jajniki tak w tym nic. W sumie pasuje mi taki bezbolowy cykl :-D wystarczy ze mnie katar zalewa :-D

Do góry