reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...

@magoo proszę mi tu ładnie wytrzeć łzy z policzków, podejść do lustra spojrzeć sobie w oczy i powiedzieć: "Choćby nie wiem, co nie będę się dołować i będę dobrej myśli!! Uda mi się na 100% i już niebawem zobaczę moje upragnione dwie kreseczki! Inaczej być nie może"

A jak już się sama przekonasz, to utul się mocno, ubierz ciepło i śmigaj po test, który powtórz rano, najlepiej za 2 dni!!!

Cmok :*

reklama
Hej dziewczęta! Ale naskrobałyście..
Trudno Was nadrobić [emoji5] My juz niestety w Niemcowni :frown: Bardzo nie lubię tu przyjeżdżać... Ani znajomych, ani gdzieś wyjść... U nas dzisiaj 13 dc, także działamy [emoji5] Mam nadzieje, ze w końcu się uda i nie będę musiała tu siedzieć :happy:
Jak ja Cie rozumiem. Jak zobaczylam znak "Nederland" to az niedobrze mi sie zrobilo. Do tej pory mam dola i smuta.

Przepraszam, może kogoś zranię tym co napiszę... Trudno.
Wcale się nie dziwię Twojemu synowi. Moja córka od 4 klasy podstawówki nie chodzi na religię. I to nie mój wpływ ;) Chodziła od zerówki. Przygotowania do komunii rewelacja, non stop 6 z zaliczeń. I do komunii nie została dopuszczona, bo ja jestem rozwódką, a jej ojciec katolik ma wszystko w dupie. Nienawidzę księży, dla mnie to czarna mafia. Według księdza gdybym przyszła do kościoła z mężem, kościół by go wyleczył... wyleczył z alkoholizmu, znęcania się nade mną fizycznego i psychicznego...
Nigdy nie broniłam córce chodzić do kościoła. Kościół sam ją odrzucił.
Ksiądz nie ma prawa oceniać Twojego dziecka!
Od 10 lat nie jestem katoliczka i to jedna z moich najlepszych decyzji w zyciu :) na szczescie nie ja jedyna w rodzinie odeszlam od kosciola i dzieki temu w kupie razniej, juz nawet ultra-katolickie ciocie przywykly [emoji23]

A dzieci zmuszanych do wiary jest mi szkoda. Zreszta nawet jesli chca wierzyc to katolicyzm nie jest jedyna sluszna droga. Ja bym chciala aby kazdy mogl sobie wierzyc w co chce i jak chce, bez przymusu. Wtedy jest to dopiero wartosciowa, szczera i prawdziwa wiara.
IMO oczywiscie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...

Współczuje tej huśtawki uczuć i jeszcze mocniej zaciskam, żeby to było to
Z całego serca Ci tego życzę [emoji8]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.
Ale by było cudownie :)

@magoo może leć po inny test, np. Do rossmana po ten najczulsxy :)
dziś już raczej nie mam szans, bo rossman jakieś 20 km od domu... chyba, że mąż mnie pogoni, to może pojadę...
nie wiem. mam jakieś takie przekonanie, że to niemożliwe, że to jednak jest fake i zaraz dostanę @ dlatego płakać mi się chce bo najbardziej wykańczające w moim przypadku są właśnie takie momenty, kiedy pogodziłam się z rzeczywistością, pojawi się coś, co da mi nadzieję i za chwilę ją odbierze...

Beta 209.80 !!! lepiej niż z synkiem w tym samum dniu ( 117 miałam ) :)))
Brawo, gratulacje!!! :) a który dzisiaj masz dpo?

wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.
O kurczę, ja bym chwytała za kolejny test i sikała od razu!!! Co ma byc to bedzie, nie smutkaj sie :*

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry