reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.

reklama
Kochanie, to dupek, ale i Twój mąż. Nie rozumiem tylko jednej kwestii - Ty piszesz, że zimno i mały chory, gdyby nie to to poszłabyś do mamy. Ty? Dlaczego? Wystaw dupka za drzwi i niech przemyśli sprawę. Ja bym tak zrobiła. Wiem - radykalne, ale przemyśl. Ja jestem taka radykalna i bardzo mocno chodzę po ziemi. Mój mąż wie doskonale, że są błędy, które wynikają z jego braku myślenia i są wybaczalne, ale są też takie, które choć wybaczysz to nigdy nie zapomnisz - i tych drugich praktycznie nie popełnia. Mąż to przede wszystkim przyjaciel - jeśli nie możesz na niego liczyć, to chyba jest kiepskim przyjacielem i zasługuje na konkretnego kopa - żeby zdał sobie sprawę z tego, że rodzina nie jest dana na zawsze - trzeba o nią dbać. A zwłaszcza o ciężarną żonę.
Ale się wściekłam - ma chłop szczęście, że nie mieszkacie gdzieś blisko bo bym dziada nauczyła szacunku do najważniejszych ludzi na ziemi. Chryste, co za matoł!!!
Magoo wspaniałe słowa
lepiej bym tego nie ujęła

A mi lekarz powiedział, że jak plamienie trwa nieprzerwanie do żywej krwi to liczy się od dnia plamienia. To ja już nie wiem jak to jest właściwie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O, a to dziwne, pierwszy gin który coś takiego mówi.

Docia powiedział jeszcze masz to czego chciałaś. Jest mega wściekły.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiti, co za baran!!! Nie myśl o nim, ciesz sie fasolka :*

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ach, no gapa jestem. I "na fali" zrobiłam test i oczywiście "coś widzę":laugh2:. Ale tak naprawdę to za wcześnie - od ovu dopiero 8 lub 10 dni.... Od razu uprzedzam - nie mogę wrzucić fotki bo piszę na kompie a mój telefon nie komunikuje się... A męża nie wezmę bo oczywiście o teście nic nie wie:rofl2:

Uff dziewczyny ciężko było nadrobić te 26 stron :eek:
@nimitii Gratulacje kochana!!! Nie przejmuj się facetem najważniejsza jesteś Ty Teraz i rosnące w Tobie życie!!!:) przytulam cie online :)
@Paraplu piękny pierścień. Mój czekał na odpowiedni moment i 5 dni później zabrał mnie na wycieczkę i oświadczył się na Wawelu. Zawsze mówił że się po królewski oświadczy:laugh2:
Ja dziś w pracy ciężki dzień... do tego z mężem się poklocilam o urlopy bo kiedy on chce ja nie mogę wziąć ale co ja mam zrobić. Chyba że w ciaze zajde to nie będzie problemu :-D
Poza tym nie liczę na ten cykl jakoś tak tego nie czuje. Ni3 chce mi się nawet apki sprawdzać bez sensu to jakoś. Nie żadna depra czy coś ale mi się nie chce o tym myśleć :laugh2:

A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.
Ważne, by iść na przód, nie stać w miejscu, jest szansa a to podstawa :happy:
Trzymam &&& :biggrin2:

reklama

Noooo! To dobre wiadomości w rezultacie :) bedzie dobrze! :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry