reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Za

2 dni pewnie będzie pik :)
Ostatnio pęcherzyk nie pękł(to był pierwszy cykl po poronieniu), musiałam wywołać dupkiem. Nie mam możliwości sprawdzenia na monitoringu czy pęknie, ale może skocze na progesteron. Kiedy najlepiej go zrobić? Ile po "pozytywie" z owu.
Czy może poprostu sobie odpuścić o czekać na @. Chociaż boję się ewentualnych torbieli...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnio pęcherzyk nie pękł(to był pierwszy cykl po poronieniu), musiałam wywołać dupkiem. Nie mam możliwości sprawdzenia na monitoringu czy pęknie, ale może skocze na progesteron. Kiedy najlepiej go zrobić? Ile po "pozytywie" z owu.
Czy może poprostu sobie odpuścić o czekać na @. Chociaż boję się ewentualnych torbieli...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Przzy cyklach 28dniowych progesteron 21-23dc.się bada :)

Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(

Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(

Jeżeli serduszko bije to ryzyko poronienia drastycznie spada, wczoraj oglądałam Mamaginekolog video na ten temat i tak wlasnie powiedziała, ze z zarodkiem jest ryzyko sięgające 25/30% ze ciąża bedzie poroniona, w przypadku kiedy juz jest serduszko, ten procent spada do 5!!!
Głowa do góry mała!! Wszystko bedzie dobrze, jesteśmy w parze pamiętaj![emoji8]

Czy teraz nadal krwawisz czy sie uspokoiło? Powiedzieli skąd taki krwiak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry