reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mago ja mam cykle 24-26 dni i owulacja od 10 max do 12 dc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hm...
Poczytałam trochę i jakoś mi nadzieja na ciążę zgasła...
Wszystko, co ostatnio wyprawia mój organizm - krótkie cykle, wczesne objawy ovu... to wygląda niestety na początki menopauzy i choć bardzo chciałam, to prawdopodobnie jest już za późno na ciążę...
Wybiorę się jeszcze do ginki, choć chciałam uniknąć działania "na siłę", ale czy w ogóle da się jeszcze coś zrobić? wątpię... na bardziej zaawansowane procedury nie pójdę, zanim zrobię wszystkie badania to też trochę potrwa... szkoda, że badanie AMH jest taki piekielnie drogie bo jasno odpowiedziałoby czy jeszcze jest szansa czy już po wszystkim... trochę się załamałam..

reklama
Magoo ja przy takich krótkich cyklach i wczesnej owulacji zaszłam w ciąże przy drugim cyklu. Bez żadnych wspomagaczy. Mało tego- przed @ miałam zawsze plamienia, wiec zazwyczaj od 21 dnia cyklu byłam już w gotowości na @.
Ale rozumiem Cię doskonale. To wkurzające ze ogranizm nie chce współpracować

Magoo ja przy takich krótkich cyklach i wczesnej owulacji zaszłam w ciąże przy drugim cyklu. Bez żadnych wspomagaczy. Mało tego- przed @ miałam zawsze plamienia, wiec zazwyczaj od 21 dnia cyklu byłam już w gotowości na @.
Ale rozumiem Cię doskonale. To wkurzające ze ogranizm nie chce współpracować

U mnie ostatnio bez dupka cykle trwały 17-18 dni... masakra.
A mam skończone 40 lat. nie wróży to dobrze.

U mnie ostatnio bez dupka cykle trwały 17-18 dni... masakra.
A mam skończone 40 lat. nie wróży to dobrze.
mi amh w zeszłym roku wyszło ze mam obnizona płodnośc w kwietniu br wyszło ze jest ok i w lipcu i listopadzie zaszłam w ciąże ale poroniłam
więc się nie martw
a za amh płaciłam 150 pln fakt drogie

reklama
Do góry