evelinia
Fanka BB :)
Boziu sama nie wiem ja jeszcze nie wierzęTo co, chyba możemy gratulować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu sama nie wiem ja jeszcze nie wierzęTo co, chyba możemy gratulować?
jest II kreska jesteś w ciąży !!!! gratulacjehey Dziewczyny! Pomozcie mi pls... dzis mam 11dpo I zrobilam rano pierwszy test z moczu... pojawila sie blade druga kreska! co myslicie?
Zrób jeszcze jeden test dla pewności, ale to chyba to :-) gratuluję :-)hey Dziewczyny! Pomozcie mi pls... dzis mam 11dpo I zrobilam rano pierwszy test z moczu... pojawila sie blade druga kreska! co myslicie?
nadal dwupak@Luxuorius jak tam? Jeszcze razem czy juz nie?
dzieki nadal dwupak, hehe, cos malemu dobrze w brzuszkuevelinia wielkie gratki! Spokojnej i nudnej ciąży. Ile się staraliście?Fajny prezent pod choinkę będzie.
lux jak tam u Ciebie na froncie?
Paraplu ja jak zaszłam w drugą ciążę to miałam problem z dziąsłami. Tak miałam poranione dziąsła jakbym jakieś mega gorące jedzenie jadła. Ale swędzieć nie swędziały. A który masz dzień cyklu?
Witaj kacha10 staraliśmy się 4 cykle :-* o trzecie maleństwoevelinia wielkie gratki! Spokojnej i nudnej ciąży. Ile się staraliście?Fajny prezent pod choinkę będzie.
lux jak tam u Ciebie na froncie?
Paraplu ja jak zaszłam w drugą ciążę to miałam problem z dziąsłami. Tak miałam poranione dziąsła jakbym jakieś mega gorące jedzenie jadła. Ale swędzieć nie swędziały. A który masz dzień cyklu?