reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ooo, w końcu 2 kreski [emoji7] [emoji7] [emoji7] trzymam kciuki! Jakbym u mnie dało radę to z om też wychodzi koniec sierpnia [emoji7]
Luuux, obiecująca ta twoja sraczka [emoji23] już chciałabym zobacZyć tego twojego księcia [emoji173]

Paraplu, też mam plan czekać do 21, a nawet dłużej jak nie przylezie @. Ta, ehe. Tym bardziej ze test na stanie [emoji23]

A mnie dzisiaj tak coś ukulo w podbrzuszu że aż krzyknelam... B do mnie ze może w ciąży jestem... Kurna, jeszcze trochę a se wmowie. Tylko na porodowce czeka mnie lekkie zdziwko [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Ja staram się być pozytywniee nastawiona choć czasem ciężko... w styczniu hsg a później zobaczymy. Orienotwalam się w kosztach w klinice i na to nas nie będzie stać.. pierwsza wizyta 200, każda kolejna 80. Plus badania osobno oczywiście... inseminacja 700 zl plus leki...
No niestety mnie też nie będzie stać...

reklama
Aniu dobry g
Dziewczyny mam pytanie, czy Wy wszystkie, które staracie się od dłuższego czasu jesteście pod opieką poradni leczenia bezpłodności? Czy macie po prostu dobrego ginekologa? Dziś moja Pani Doktor się na mnie wypieła i zaproponowała klinikę bezpłodności... Ku...wa, mnie na to nie stać ;( Chyba muszę sobie dać spokój z tym wszystkim ;( I jak zwykle u mnie od euforii do totalnego doła jeden krok ;(
Dobry ginekolog wystarczy

Do góry