U mnie dzis tak. Przyciemnione bo znów pokazywałam koleżance ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest cień [emoji7]U mnie dzis tak. Przyciemnione bo znów pokazywałam koleżance ...
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Oby! [emoji1]
Ja bym jutro testowała ale innym jakk masz możliwość z pre-testem osobiście miałam różne akcje... widać coś u Ciebie, oby na innym było to samo!U mnie dzis tak. Przyciemnione bo znów pokazywałam koleżance ...
Ja też jestem z PomorzaTeż uwielbiam Pottera a jestem z Pomorza [emoji8]
Ja bym jutro testowała ale innym jakk masz możliwość z pre-testem osobiście miałam różne akcje... widać coś u Ciebie, oby na innym było to samo!
Hmm ja widzę, ale nie wiem czy to aby nie jest testowa przybarwiona ja bym próbowała jutro tym Nordtest lub Doz one najlepsze, ta druga kreska na nich się nie pojawi jak brak ciąży ☺Ja dla odmiany na tym nic nie widze[emoji15]
Przypomnij ile dpo jestes?