reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.
Kreski dwie jak w mordę strzelił!!! Gratuluję [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję tak jakby mnie ciągnęło. No kreski widoczne, myślałam , że nic nie pokaże bo robiłam wieczorem, a przed tym byłam kilka razy w toalecie więc myślałam, że będzie zbyt małe stężenie hcg

Kochane! tyle produkujecie, że nie jestem w stanie nadrobić. Jednak 8h w pracy to za dużo ;)
Mnie od kilku dni (chyba od trzech- zaraz od skończonej @) kłują jajniki, bardziej lewy z którego była owulacja- tak jakby co kilka minut ktoś wbija mi igłę. Dni płodne mam mieć dopiero od 14.12 wiec za wcześnie na jakieś objawy. Mam nadzieję, że to nie torbiel... Na wizytę udało mi się dopiero umówić do mojego gina na 20.12 czyli dzień po "planowanej" owulacji.
Za każda starającą się i testujcą niezmiennie trzymam kciuki!!!

NeSSi
Lanvin
Zapmarta
Dariana
Spark
Kamiśka :)
Leeleeth
StorAnia
Windy91
mfifi04
Paraplu

Kogos niedopisalam? Ktos moze jeszcze chetny na wysylanie kartek swiatecznych?
Zglaszac sie poki czas bo jutro losowanie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak ja, piąteczka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ja dziewczyny jak przekraczalam magiczna 20stke to mialam juz 4miesiecznego babelka;) i ledwo co zdana mature i technika;)

reklama
Do góry