reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii tak mi przykro, niektórzy ludzie to potwory... jak można coś takiego zrobić... domyślam się co musisz czuć bo sama bardzo kocham zwierzęta i gdyby moim coś się stało to bym się załamala. Dużo siły życzę. :* I niech znajda tego co to zrobił

reklama
Dziękuję wam za pocieszenie. Najbardziej boli to że już nigdy mnie nie powita ta chodząca euforia. Ta bezgraniczna miłość. Sunia była w połowie cała natomiast nasz pies spalił się doszczętnie nigdzie nie było śladu po nim. On zawsze gdy się bał biegł do gory na poddasze a tam wszystko z drewna. To trwało z 2 h nic nie zostało nic. Ciocia leży pogrążona w depresji nic nie mówi tylko patrzy tępym wzrokiem w sufit. Nie umiem tego pojąć nie potrafię jak ktoś tak mógł zrobić !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii, ludzie to potwory... Miarą człowieczeństwa jest miłość do zwierząt. Kto nie potrafi kochać zwierząt nie wie co to miłość!!!

Nimitii, strasznie mi przykro [emoji27] ogromna tragedia.. tego kto to zrobił nie można nawet nazwać człowiekiem ! [emoji45][emoji35]

Spark, to udanej imprezki! Ja dzisiaj tez imprezuje z tym ze u siostry w domu [emoji6]
StorAnia, może na zakończenie roku zobaczysz już dwie kreseczki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii, strasznie mi przykro [emoji27] ogromna tragedia.. tego kto to zrobił nie można nawet nazwać człowiekiem ! [emoji45][emoji35]

Spark, to udanej imprezki! Ja dzisiaj tez imprezuje z tym ze u siostry w domu [emoji6]
StorAnia, może na zakończenie roku zobaczysz już dwie kreseczki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia89 udanej imprezy :)
Oby te kreseczki się pojawiły ;) dzięki

kurcze wchodzę na wątek a tu same źle wieści.
Nimitii wspolczuje Ci straty Twoich zwierzątek.Ten kto to zrobił to jakiś potwór.Mam nadzieje,ze bo złapią. Biedna tez Twoja ciotka, aby jak najszybciej doszła do siebie.Trzymaj się kochana.
Bulbasek przykro mi z powodu Twojej straty.Niestety wiem co czujesz. 2 miesiace to duzo czekania jak na starate ciąży na tak wczesnym etapie.Ja mialam poronienie wywolywane w 12 tyg.bo ciaza mi sie zatrzymala w 9 tyg. i lekarka mowila ze mamy odczekać 2 miesiace.Ale jeszcze potem miałam zabieg na doczyszczenie i wtedy kazała czekać 3 miesiace.Ja na Twoim miejscu poczekalabym 1 miesiąc.
storania a długo się starasz?Mnie tez te bezowocne starania wykanczaja.

Nimitii wspolczuje Ci straty Twoich zwierzątek.Ten kto to zrobił to jakiś potwór.Mam nadzieje,ze bo złapią. Biedna tez Twoja ciotka, aby jak najszybciej doszła do siebie.Trzymaj się kochana.
Bulbasek przykro mi z powodu Twojej straty.Niestety wiem co czujesz. 2 miesiace to duzo czekania jak na starate ciąży na tak wczesnym etapie.Ja mialam poronienie wywolywane w 12 tyg.bo ciaza mi sie zatrzymala w 9 tyg. i lekarka mowila ze mamy odczekać 2 miesiace.Ale jeszcze potem miałam zabieg na doczyszczenie i wtedy kazała czekać 3 miesiace.Ja na Twoim miejscu poczekalabym 1 miesiąc.
Nie wiem czy powinnam pisać że staram się 8 lat, bo to nie do końca prawda. Zaczęłam 8 lat temu, ale po 3 latach bezowocnych starań rozstaliśmy się. Po 4 latach wróciliśmy do siebie i znowu się staramy od września zeszłego roku... Z przerwą 4 miesięczną na moją operację żylaków i leczenie torbieli...
Zaczynam mieć wszystkiego dość :( Nie wiem czy nie powinnam zacząć czekać na wnuki... Z tym, że mój partner nie ma dzieci :(

To był mój 3cs. Wiem, ze to pikus biorąc pod uwagę to ile dziewczyny tu walczą. Dzisiaj rano miałam w sobie wielką złość, ze od razu zaczynam starania...
Ale nie. Grudzień na pewno odpuszczam. Nie będzie starań. Zobaczymy jak w styczniu będzie.
Staram się czymś zająć głowę. Życzę Wam dziewczyny z całego serca powodzenia. Postanowiłam, ze ograniczę też swoją aktywność na forum. Nie mogę się tak nakrecac. Teraz psychika jest najważniejsza.

Całuje Was mocno :*

reklama
Do góry