reklama
Kacha dawno cie nie było
Bertha dokładnie daj znać jak tam żołnierze
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha dokładnie daj znać jak tam żołnierze
kacha10
Fanka BB :)
nimitii coraz rzadziej pojawiam się na forach.Mam dużo pracy, czasem podczytuje Was ale nie zdążę nic napisać.Ostatnio mam cały czas pod górkę.A to synek chory i w przeciągu tygodnia bylismy z nim juz 3 razy u lekarza.A to auto szwankuje i juz 2 razy u mechanika był w przeciągu tygodnia.Mnie z kolei zatoki bolały z tydzień.Starania mnie juz męczą bo ileż można się starac.Zaczynam być na etapie godzenia się ze bede mieć jedno dziecko.Już rok od poronienia minęło i 12 cykl starań zaczęłam.Zaczynam tracić cierpliwosc,siły i chęci.
matkawariatka
Początkująca w BB
Dziewczyny zrobiłam właśnie kolejny test i jest cień drugiej kreseczki. Martwi mnie, że tylko cień bo jestem 9 dni po terminie @ [emoji20] ehh zamiast się cieszyć to zawsze coś
sylwkaq90
Nie wiem, na razie test negatywny i czekam na okres do czwartku. Wiem, że tarczyca lubi świrować, ale aż takA może właśnie jesteś w ciąży? Tarczyca różnie reaguje :/
Sylwka współczuję kochanie :/ a możesz powtórzyć w tym samym labo co robiłaś wcześniej czy jesteś pewna wyniku ? Idziesz do endo ?
Bulbasek ciesze się, że już masz banana na twarzy ... delektujecie się z M, bo to wspomnienia na całe życie
I podaj emsi troszkę fluidkow aby jakimś cudem się teraz udało [emoji12]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi nie ma już tego laboratorium, dlatego zrobiłam w innym. Moja teściowa, pielęgniarka, powiedziała, że takie same są te jednostki itd.
już się trochę uspokoiłam.. trudno, zwiększę sobie dawkę, tak jak mówiła endo, że jak po 6 tyg. brania będzie powyżej 2,5 to mam zwiększyć dawkę. Było ok po 6 tyg., ale teraz wzrosło.. Wizytę mam umówioną pod koniec grudnia, więc już zaczekam.
Chyba, że jakimś cudem jest to ciąża, to muszę iść od razu.
sylwkaq90
To taki kalendarz dni płodnych dość zabawny
Basiu o dziwo mąż się nie zabezpiecza a mnie to nie przeszkadza raczej jestem zaskoczona bo wydaje mi się że on po cichu też chciał być znów tatą pomimo swoich zapewnień że nie.
Bez sensu no przykro mi że ci skoczyła :/ leki powinny pomóc a stresowalas się jakoś w ten dzie lub dzień wcześniej?
Nimitii wydaje mi się, że się nie stresowałam, chociaż może tym testem.. dałaś mi do myślenia. Z niedzieli na poniedziałek bardzo źle spaliśmy z mężem, miałam jakiś koszmar, budziłam się, on tak samo... Kurcze może powtórzę za nim zwiększę dawkę, sama nie wiem, co teraz zrobić...
NeSSi
Moderatorka
Jak się przestałam martwić rezerwą tak się zaczęłam martwić 2 dniowym skąpym okresemKochana
Kochana ja mam fsh i lh na wyzszym poziomie i stosunek zamiast 1, to 3... a rezerwa mimo to ok
Wszystko się chrzani i nie jest tak jak powinno ... a za 3 dni mam brać tablety ... a ja nawet nie wiem czy to coś co mam to okres :/
Umiecie postawić na duchu :* Dziękuję.O, widzisz Nessi, to jeszcze twoje wyniki o niczym nie świadczą! na pewno masz jeszcze pełne magazyny jajec
Witaj, witajDzień dobry chciałabym do Was dołączyć. Jestem mamą dwóch księżniczek - 3 letniej Ani i prawie 6 miesięcznej Tosi. Od obecnego cyklu staramy się o trzeciego bąbla. Jestem już 9dni po terminie @. Jednak testy negatywne. Powodzenia dla wszystkich starających
Ojej, nawet nie przypuszczałam, że TSH może tak szaleć Dobrze, że jesteś pod opieką endo .. to pomoże Ci zbić.Chyba się załamię!
Dość, że dzisiaj test negatywny, to jeszcze odebrałam wyniki TSH ;( 4 tyg temu było 2,45 i sobie myślę, że teraz pewnie ładnie spadło poniżej 2, a tu 4,25 ;( a myślałam, że właśnie ten cykl był udany, bo ładnie TSH spadło, a tu masz ono rosło.. Muszę zwiększyć dawkę euthyroxu..
Robiłam w innym laboratorium, ale jednostki i wszystko mają to samo (synevo).
judytka777
Hej może miałaś później owulacje?a w jakie dni wspolzylas?myślałaś o tym?Ale ta kreska wyszła odrazu czy po jakimś czasie?oby to ciążaDziewczyny zrobiłam właśnie kolejny test i jest cień drugiej kreseczki. Martwi mnie, że tylko cień bo jestem 9 dni po terminie @ [emoji20] ehh zamiast się cieszyć to zawsze coś
Gratulacjeee!!!!!!Ja wczoraj miałam plamienie. Już myślałam że @@ będzie. Mimo, ze test pozytywny. Stanelam w kuchni, podbródek się zatrzasl i łzy mi do oczu podeszły. Tak zaczęłam płakać. poprosiłam Matke Boska żeby moja fasolka wytrzymała. Od nocy do teraz ani jednej kropki i rano wyraźną kreska choć blady róż. Nie rozmyslaj i tym tak Kochana, bo obłędu można dostać. :*
Ja dziś po usg. Fasolka rośnie zdrowo i serce bilooooo )
reklama
oczekiwanie
No i pięknie , a gdzie zdjęcie ??[emoji5]. Bulbasek ty po wizycie też odrazu fasolke na forumGratulacjeee!!!!!!
Ja dziś po usg. Fasolka rośnie zdrowo i serce bilooooo )
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom