reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A to jest moja fasolinka :)

Załączniki

• IMG_20161123_181304.jpg
    IMG_20161123_181304.jpg
    908,1 KB · Wyświetleń: 136
Nimiti mi przed 5laty spadał cukier miałam po 46,i to był początek cukrzycy brak mc skape i teraz dopiero po poronieniu sfiksil ,i mam insuline,i tak myślę mały cukier nie mogłam zajść w ciąże ,później wysoki i skoki zawsze coś się przyklei

Dziewczyny, umówiłam się do gina na poniedziałek. Dokładnie dzień po 6tyg od poronienia. Co prawda nie jest to moja lekarka niestety, ale może nie konował. Czekać do poniedziałku czy spróbować jeszcze gdzieś wcisnąć się na piątek? Troche sie wystraszylam torbieli o których pisała Emzilka.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz co sie bac :-) takie rzeczy tylko u mnie ;-)
A masz jakies dolegliwosci?
Bo ja np mialam okropne parcie na pecherz mimo ze byl on pusty, wstawalam z kibelka doszlam do pokoku i znowu mialam wtazenie ze musze isc.. Strasznie tkliwe piersi mialam, o masakra i pachwina mnie bolala po lewej stronie, tam gdzie byla czy nadal jest tOrbiel

reklama
Siwa rozumiem Twój strach ... każdy kolejny m-c jest trudniejszy ... życzę Ci dwóch kreseczek z całego serca ...
Bulbasek Spark Sylwka i wszystkim, które zaraz testują ;)
Lui a jak u Ciebie ?

Queen u mnie wczoraj był prawdopodobnie dzień ostatniej szansy i tez była niezła akcja .... ah Ci faceci ... kompletnie nas nie rozumieją [emoji35]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry