Gratulacje!!![emoji173]Ja już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!![emoji173]Ja już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Ja już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
GratulujęJa już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Gratuluję Aniu !Ja już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
A to jest moja fasolinka
Nie masz co sie bac :-) takie rzeczy tylko u mnie ;-)Dziewczyny, umówiłam się do gina na poniedziałek. Dokładnie dzień po 6tyg od poronienia. Co prawda nie jest to moja lekarka niestety, ale może nie konował. Czekać do poniedziałku czy spróbować jeszcze gdzieś wcisnąć się na piątek? Troche sie wystraszylam torbieli o których pisała Emzilka.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :-) !!!!A to jest moja fasolinka