reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Matko ile tutaj maltusiow [emoji23] [emoji173]️

1479816973-pyeoh3.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu boskie !!! [emoji173] [emoji1]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To masz fajnie, bo ja myślałam, że @ się rozkręci a tu nic. Jeszcze wczoraj męża wykorzystałam bo prawie tydzień był bez przytulanek i jakąś dziwną chcicę miałam:D A ostatnio przytulanki były w 25dc a wg apki to były płodne... Więc nie wiem czy mam @ czy co. Mi to wygląda na beżowy śluz.WTF??:oo:
A w ktorym dc jestes?

Dziewczynka i chłopczyk czy dwie dziewczynki ?
Jak razem w ogóle funkcjonują ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dwie dziewczynki.
Poppi jest z hodowli, ma 3 lata i jest rozpieszczona na maksa ;)
Megi adoptowalam w lutym, zostala uratowana z pseudo, psiak po przejsciach z masa problemow. Ma okolo 4-5 lat.
Poppi Megule toleruje, czasen nawet zaczepia do zabawy :) Megi za to jest kompletnie zakochana w Popce i ja czesto nasladuje :) jak jej nie widzi to od razu panika, lek separacyjny niestety.

Dosc trudna relacja ale idziemy do przodu :)
2 maltusie z dobrej hodowli do kompletnie inna sprawa. Latwiej jest bo przy sa bez traumatycznej przeszlosci.

reklama
Niedoobry chłop...:) nie przejjmuj się, dzisiaj się poprzytulacie i będzie dzidzia ;)

Dzisiaj to ja nie wiem czy jest w ogóle sens ... ehh zagroziłem mu ze nie będzie przytulania aż do grudnia :p taka zołza jestem [emoji48] za to dziś czekał na mnie obiad jak wróciłam z pracy. Co prawda wszystko co musiał zrobić to odgrzać pulpeciki i ziemniaki ugotować, ale liczy się gest [emoji51][emoji108]

Co do psiaków my w domu mamy labradora. A w pl w domu mam foxteriera (chociaż on już bardziej taty niż mój [emoji51])
1479822930-yyaxtd.jpeg
1479822980-t5yqia.jpeg

A tak nam w zeszłym roku choinka zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]

1479823021-bizdon.jpeg

Do góry