Emsi*
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym dc jestes?To masz fajnie, bo ja myślałam, że @ się rozkręci a tu nic. Jeszcze wczoraj męża wykorzystałam bo prawie tydzień był bez przytulanek i jakąś dziwną chcicę miałam A ostatnio przytulanki były w 25dc a wg apki to były płodne... Więc nie wiem czy mam @ czy co. Mi to wygląda na beżowy śluz.WTF??
Dziewczynka i chłopczyk czy dwie dziewczynki ?
Haha a tak wyglada moja cala galeria zdjec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja czyjeś emocje też lubię, gorzej ze swoimia testuj,lubie te emocje tu jak robicie testy
Dziewczynka i chłopczyk czy dwie dziewczynki ?
Jak razem w ogóle funkcjonują ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe no ja swoich tez nie lubilam jak mialam testowacHaha ja czyjeś emocje też lubię, gorzej ze swoimi
Super psinkaJa kocham maltanczyki [emoji173] Zobacz załącznik 784367
Oglądamy tv ... [emoji1]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Niedoobry chłop... nie przejjmuj się, dzisiaj się poprzytulacie i będzie dzidzia