W
Waska0393
Gość
Niewiadomo. Wszystkie wyniki są dobre. Narazie jedyna nieprawidłowość jaka znaleźliśmy to mutacja mthfr i pai.Najgorsze uczucie ever wiecie jaka jest przyczyna niepowodzeń?
Chyba zostaje tylko hsg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niewiadomo. Wszystkie wyniki są dobre. Narazie jedyna nieprawidłowość jaka znaleźliśmy to mutacja mthfr i pai.Najgorsze uczucie ever wiecie jaka jest przyczyna niepowodzeń?
Cześć!Witam serdecznie na testowaniu w listopadzie .
Najpierw zasady:
- Jeżeli masz zamiar brać udział w dyskusji, zapisz się proszę na testowanie. Jesteś tu nowa? Opowiedz nam coś o sobie - nie gryziemy, a lepiej się poznamy. Chcesz brać udział w dyskusji, ale z jakiegoś powodu nie możesz zapisać się na testowanie? Usiądź proszę na ławeczkę. 𓊳
- Czas testowania to dla każdej z nas trudny i stresujący okres, dlatego nie dokładajmy sobie zmartwień. Bądźmy dla siebie dobre i wyrozumiałe. Nie zapominajmy o szacunku i empatii. Sprawmy, żeby forum było dla nas pocieszeniem, miejscem spokoju i przede wszystkim bezpiecznym. "Złote rady" - typu: jedź na wakacje, napij się wina, odpuść, zapomnij, wypatruj bocianów.... dajmy sobie z nimi spokój
- Uszanujmy to, że nie wszyscy mają już dzieci, dlatego rozmowy o pieluszkach, kolkach itd. przełóżmy na inne wątki do tego stworzone.
- Ten wątek nie jest do oceny testów ciążowych dla przypadkowych osób!
Testowanie w listopadzie:
1.
2.
3. @Szuszanik ️@Karolina_123
4. @Waska0393 @a.może.ciążaa
5.
6.
7. @NattNatt
8.
9. @pawik
10. @Basiek16 @StaraStaraczka
11. @04ma
12.
13.
14. @Aileen31
15.
16.
17.
18.
19. @LadyStrejser
20. @Cherry_Tomato @Klemensa
21.
22. @anyżowa
23. @Patka2207
24. @morticia_adams
25.
26. @igunia93 @Olcia2052
27. @Pierwsze 🥰
28. @Waska0393 @Karolinak89
29.
30. @a.może.ciążaa
Ławeczka:
@LadyCaro
@staraczka33
@Cywil87
@93kora
@klaudia16
@spekoppar_
@spoko23
@Anexandra
@Bambi199027
@Nelliel
@anela92
@Aga993
@Oleczka309
@meryksawery
Ważne daty, zabiegi, konsultacje:
8 listopada @LadyCaro - histeroskopia operacyjna
️- test negatywny
- miesiączka
- pozytywny wynik testu ciążowego
Kochane! Trzymam za nas kciuki
Miałam dzisiaj rozkmine odnośnie fazy lutealnej - wiem, że generalnie jest stała. Wiem, że stres, choroba, wyjazdy itp mogą rozregulować cały cykl. A jak to działa w sytuacji, w której mamy potwierdzona owulację i choroba/stres będą już wlasnie w fazie lutealnej? Wciąż może się ona wydłużyć, czy raczej opóźnienia w takich sytuacjach są spowodowane przesunięciem/brakiem owulacji i dlatego cykle bywają dłuższe?
U mnie dzisiaj 12 dni po zastrzyku i kreska na teście jest, właśnie podjechałam do punktu na krew zobaczymy co to będzie
U mnie dzisiaj 10dpo i też oczywiście biel. Kolejny cykl z monitoringiem i staraniami w „odpowiednim” czasie…
U mnie dzisiaj 12 dni po zastrzyku i kreska na teście jest, właśnie podjechałam do punktu na krew zobaczymy co to będzie
Miałam dzisiaj rozkmine odnośnie fazy lutealnej - wiem, że generalnie jest stała. Wiem, że stres, choroba, wyjazdy itp mogą rozregulować cały cykl. A jak to działa w sytuacji, w której mamy potwierdzona owulację i choroba/stres będą już wlasnie w fazie lutealnej? Wciąż może się ona wydłużyć, czy raczej opóźnienia w takich sytuacjach są spowodowane przesunięciem/brakiem owulacji i dlatego cykle bywają dłuższe?