nie nie to nie kolkaWspółczuję i oby szybko przeszło, a może to kolka Cię dopadła może espumisan w kroplach dla dzieci by Ci pomógł ja brałam i u mnie się sprawdził wracaj do zdrowia i zbieraj siły na najważniejsze 5 minut
reklama
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
nie straszno ciezko jest, koncowka ciazy gorsza od poczatku..
KatarzynkaBe
a teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!!
wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....
dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...
nie polecam platformy, ktora w nazwie ma plusik
wlasnie dostalam wiadomosc ze znanej firmy win. na K. ktora sie upomina w imieniu pewnej platofrmy telewizyjnej o niezaplacony rachunek za sierpien 2016 :/ a jak ( kur@#!#!#!@@) oddawalam sprzet do punktu i sie pytalam czy mam jakies zaleglosci to " nie nie absolutnie! wszystko w porzadku! dziekujemy za korzytsanie z naszych uslug! :*:*:* " niech sobie w dupe wsadza te uprzejmosci, niedouczeni kretyni ;/ wrrrrrr!!!! faktury elektorniczne, niby oszczedzasz przyrode, ale jak Ci sie gdzies mail zaplacze to koniec z reszta ja nic nie dostalam dopiero teraz wiadomosc ze mam zpalacic bo jak nie to bleblbelbeleblble -.-
Zaplacone, no problem, ale nie omieszkalam tam zadzwonic i poinformowac o Pani ktora nie potrafi nic tylko sie usmiechac bo szkolenia to ona chyba nie miala zadnego i ludzi do zawalu doprowadza potem.
Czlowiek tu kredyt na chalupe wzial a tu mail z firmy windykacyjnej no myslalam, że urodze zanim zobaczylam o co naprawde chodzi....
dobra, skonczylam marudzić, nie spalam cala noc o mojego chlopa ktoremu chyba snil sie seks na rodeo i jestem mega wsciekla, pominąwszy, że im dalej w las tym jestem bardziej rozdrażniona i złośliwa dla otoczenia ;D a taka owieczka potulna ze mnie była oh ah...
Spark
Mi lekarz kaazal od 8 dc do 13 dcHejka. Trzymam kciuki za testując i za te czekające na @ tez. Sama też czekam, chociaż jeszcze 10 dni. Owu nie było więc nie mam nadziei. Chciałabym zapytać dziewczyny które biorą estradiol - estrofem na poprawę endo czy bierzecie go przez cały cykl czy tylko do owu.
ja mi ktos mowil, ze koncowka ciezka to w twarz mu sie smialam, teraz mam ochote te osoby przeprosic i przyznac racjenie strasz
haha, mysmy mieli podobne akcje z polsatem cyfrowym, celowo pisze nazwe, bo oni maja taki burdel u siebie, ze rece i cycki opadaja nadal korzystamy z ich uslug, ale zaczynam miec ich dosyc i planuje przejsc na telewizje Nc+a teraz najchętniej rzuciłabym się z okna, jedyne co mnie powstrzymuje to psia łapka na moim kolanie i wiercący się bobas, oj ale i to jak!!!
KatarzynkaBe
brrrr tym bardziej nie strasz ;D chociaz ja już wiem, że nie będę miała lekko bo ciągle jak nie nerka, to głowa a jak bobas podrośnie to dopiero będzie...ja mi ktos mowil, ze koncowka ciezka to w twarz mu sie smialam, teraz mam ochote te osoby przeprosic i przyznac racje
Trzymaj sie kochaniutka :*
KatarzynkaBe
no ja właśnie o nc+ piszę, także nie wiem...wpłaty księgują kilka dni i jak zapłacisz dzień przed terminem to potrafią Ci na 2-3 dni wyłączyć sygnał -.-haha, mysmy mieli podobne akcje z polsatem cyfrowym, celowo pisze nazwe, bo oni maja taki burdel u siebie, ze rece i cycki opadaja nadal korzystamy z ich uslug, ale zaczynam miec ich dosyc i planuje przejsc na telewizje Nc+
multiroom to jest jakas kaszana, bynajmniej u mnie ten drugi dekoder tak swirowal, ze niby brak programow ze cos tam a w salonie " wszystko ok hihihih ihuhuhuhu" jezuuuuu...masakra
ale to może tylko ja mam takiego pecha polsat też juz przerabiałam i w sumie, poza tym, że robią wygibasy z rozwiązywaniem umowy i trzeba pisać wypowiedzenie " rok wczesniej" zeby Ci dali zyc to nie bylo tak tragicznie hahaha gorzej jak nie rozwiazesz umowy to nagle rachunek wiekszy dwukrotnie
Asica86
Te same objawy co u mnie a dodatkowo temperatura około 37 i mokro w gaciach tyle że u mnie wczoraj negatyw.A u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]
reklama
moze nas tak w niepewności ta beta trzyma ja suszę łepetynę, idę do Lidla na zakupy i zahaczam o apteke. Ze 2 testy z doz kupie, jakby dzisiaj nadal była biel a @ sie spozniala. Ale ta Twoja temperatura tez calkiem niezla powiem Ci Ja niestety nie mam porównania, bo nie mam takiego samozaparcia zeby mierzyc, ale jak sie do nowego roku nie uda to chyba zaczne