reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam przy sobocie. Siedzę sobie i pije kawkę, a mąż bawi sie w boba budowniczego i przebija ścianki na nowym mieszkaniu. Sprawdziłam w aplikacji i patrzę a tu już 23dc:szok: wg apki to mi się dziś zaczynają dopiero plodne a wg mnie już były bo szyjka juz jest nisko i śluz kremowy gęsty a dziś nawet lekko różowy, to pewnie przed @. Zobaczymy co wyjdzie.Jak do 40dc małpa nie przyjdzie to wtedy zrobię test. Trzymam kciuki za Nas wszystkie!
Lux a może Cię gdzieś przewiało? Ja mam takie bóle jak mnie gdzieś zawieje porządnie.

reklama
Oj cos tu dzisiaj tak cicho i pusto ...a mnie od rana tak bola jajniki i plecy jakby nerki pewnie jutro najdalej w pon przyjdzie @...no coz a M jaz sie cieszyl ze w koncu sie udalo...ja tez tak troche myslalam bo i mnie jakby mdliło. Sle wiem ze jakbym nie doszukwala sie objawow to peenie nawet bym ich noe zauwazyla...oby do poniedzialku i tajemnica sama sie wyjasni.
Miłego weelendu Luxuorius zdrowka zycze

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Hej dziewczyny :-) u mnie dziś 28dc, @ nie ma, za to od pół godziny mam takie zawroty głowy, że chodzę jak pijana, masakra. Jak do poniedziałku @ nie przyjdzie, to we wtorek testuję.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Oj cos tu dzisiaj tak cicho i pusto ...a mnie od rana tak bola jajniki i plecy jakby nerki pewnie jutro najdalej w pon przyjdzie @...no coz a M jaz sie cieszyl ze w koncu sie udalo...ja tez tak troche myslalam bo i mnie jakby mdliło. Sle wiem ze jakbym nie doszukwala sie objawow to peenie nawet bym ich noe zauwazyla...oby do poniedzialku i tajemnica sama sie wyjasni.
Miłego weelendu Luxuorius zdrowka zycze

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Oj mnie plecy bolały w pierwszej ciąży i to był jedyny objaw, zaraz po braku @. Także ten... Rób test :)

Hej dziewczyny :-) u mnie dziś 28dc, @ nie ma, za to od pół godziny mam takie zawroty głowy, że chodzę jak pijana, masakra. Jak do poniedziałku @ nie przyjdzie, to we wtorek testuję.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak tak rob test ja tez taka skolowana i zmulona jestem ale to jeszcze zaden powod zeby myslec ze sie udalo poza tym jestem juz ostrozna w tych nakrecaniach sie bo potem jest tylko smutek i zal...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Tak tak rob test ja tez taka skolowana i zmulona jestem ale to jeszcze zaden powod zeby myslec ze sie udalo poza tym jestem juz ostrozna w tych nakrecaniach sie bo potem jest tylko smutek i zal...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Pewnie, nie ma co się nakrecac, dlatego nawet nie lecę po test, poczekam jeszcze :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam to samo co Ty ! Wczoraj wieczorem mnie plecy i brzuch bolały jak na @ i mowię mojemu M ze rano dostanę na bank, czuje to a tu narazie cisza... Brzuch co chwile pobolewa i normalny biały śluz... Tez 28dc. W środę testowałam i nic nie było...

reklama
Mam to samo co Ty ! Wczoraj wieczorem mnie plecy i brzuch bolały jak na @ i mowię mojemu M ze rano dostanę na bank, czuje to a tu narazie cisza... Brzuch co chwile pobolewa i normalny biały śluz... Tez 28dc. W środę testowałam i nic nie było...
Ja to juz boje sie do wcetu isc zeby juz moja nadzieja sie nie skonczyla za szybko...glupie wiem wiem ale baba jak tak dlugo czeka to na łeb jej siada i tak.ma...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Do góry